Mulai bulan 11 or 12..

by - October 28, 2011

Assalamualaikum semua! ohyeah ohyeah.. hari ni aku kena kejaq dengan orang gila mana tatau,tapi orang gila ni boleh tahan gak lah nak makan penyepak aku...eh eh,tersasul lak,haha! okay, back to the topic back to the topic..


sekarang aku suka setai bokeh, setai setai setai (setai=style)

mengapakah aku wujudkan topis sebegitu?

okay,begini ceritanya.. disebabkan aku ni seorang pekerja,makanya..aku pegi kerja selalu usung laptop dan broadband cabuk aku ni,maklum lah..office aku baru bukak dan area situ tak ada line TM lagi (bapak sedih) so..bila sampai ditempat kerja aku jadi ralit,u know ralit?alaaaa,yang lagha tu..lagha terhadap kerjaan sendiri.. sama sekali tidak bagus kan?


disebabkan tidak bagus dan duit nak bayau broadband pon sentiasa mengalir,aku merasakan wajar sekali untuk potong !yess...tapi aku tak sure,sama ada bulan 11 ni atau bulan 12 aku akan potong,sekian~


untuk pengetahuan korang sekalian,rumah aku dah 2 bulan melanggani streamyx,okay..tak ke bazir namanya tu? ofkos lah membazirkan..so, di sini..aku telah sign agreement dengan abah aku bahawa streamyx mulai bulan depan aku akan bayar (padahal nama adik aku,aku lak kena bayar -..-") sebab utama aku kena bayar kerana aku adalah pengguna setia streamyx semasa dirumah..see? adik dengan abah aku jarang guna,sebab aku conquer laptop aku (kejam)


lagi mengalir duit aku,haha! streamyx RM100 but broadband RM70..yang tu aku tak kisah, streamyx mahal sebab laju..broadband apa hado? kerja nak asma je tau,mangalahkan asma manusia,kbai kbai


haaaa,macam tu lah ceritanya..so, aku nak kata lah kat sini..siang hari aku akan jarang online..dan kemungkinan besar jugak aku sempat balas jejak ampa hari aku cuti je,Lol..bajet parah je cerita aku ni,ptuihhhhhh~


gitulah,sekarang aku nak blogwalking yang mana dan dulu,love u koreeengggg...aku sayang ampa tau,ingat tu!haha

You May Also Like

28 comments

  1. ak syg kt hang jugak hahahahaha
    rmi benor da y nk jrg updat skang nih..

    ReplyDelete
  2. kak long ni kuat online ni. laptop pun dia conquer... hohoho

    ReplyDelete
  3. tu dia RM100 per month???
    perhhh dahsat! aku guna p1 wiggy
    RM25 jer sbulan..bedesup p dia..
    hahahaha :P



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. alolo bucuk2 xde saingan nak rempet di twitter dh ;p

    ReplyDelete
  5. aku pon otw nk potong brokbeng! huh :P

    ReplyDelete
  6. hehehe...biar betui kena hambak ko ore gilo..muahahha..jate ko tino ore gilo tu...mesti naling deh..:)

    ReplyDelete
  7. wahhh , untungla ! bapak aku tak bg pasang wifi ouh T.T
    berokbeng ? lambatttttt

    ReplyDelete
  8. yessss... potong berukben yg selow nak mamp tu haha.
    sayang mocik jugakk.. ^__^

    ReplyDelete
  9. @sleeping_maniac90 terima kasih syg aku even ang banyak buli aku,haha! aku tak jarang kot,tapi jarang bw,huhu

    ReplyDelete
  10. @anamizu area umah onie takdak lagi line tuk P1 T_T

    ReplyDelete
  11. @Chuu Muqhlis potong je wei,lain ah broadband tu selaju streamyx..

    ReplyDelete
  12. @Umie Artoqiemie memang kena potong pon wei,haha..... :D

    ReplyDelete
  13. aku tak pedulik bila ko nak on9, dengan apa ko nak on9, janji ko wajib datang blog aku hari2..... muahahahahhahah!!!

    ReplyDelete
  14. cik piaaaaa....ko memang kan!haha

    ReplyDelete
  15. x pe...janji maintain online.kalau tak rindu woo !!

    ReplyDelete
  16. bila nk bayar kan broadband gua sekali ? hahaha
    alang2 kan..=p

    ReplyDelete
  17. haaa. potong potong. streamyx tu dh cukup baguihhh dah


    ;D

    ReplyDelete
  18. Streamyx is the way.
    Berukbeng tu utk nk belagak je. Haha

    ReplyDelete
  19. haha mcm tu ya.. takpa la,setia menunggu cik onie. ceceee haha! aisyah syg cik onie jugak! :D

    ReplyDelete
  20. say yes to streamyx.. walau ieqah pkai beruk..beruk ni mmg laa kna byr sndiri tp lau streamyx byr sndiri mmg niat suci tu.,hehe

    ReplyDelete
  21. tu la kan.. mmbazir je., x berbaloi kot >__<

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..