SPONTANEOUS THURSDAY

by - October 13, 2011






Kambinghini aku dah ada kat depan mata,sekian~

You May Also Like

33 comments

  1. memang spontaneous gila ler hahaha

    ReplyDelete
  2. mase bile pulak tukar jadik onie nih?aku xprasan pon sbelum nih!hu3

    ReplyDelete
  3. Kambinghini tu motor awak kan?? style betul nama :)

    ReplyDelete
  4. aww ~
    where is the picture ?
    atau saya yg loading semput ?

    ReplyDelete
  5. @Umie Artoqiemie nak tengok ka? t aku posing kat atas kambinghini aku,kahkahkah

    ReplyDelete
  6. @Mila Ahmad kannnnn....segan nak bawak p keje,tapi abah nak guna moto satu lagi terpaksa bawak,haha

    ReplyDelete
  7. @Aki ofkos la ada tanduk (side mirror,lalala),takdak tanduk confirm kena saman,haha

    ReplyDelete
  8. @aleen aiden alaaaaa,mengapa tidak perasan,hiks :P

    ReplyDelete
  9. @budakijaupendek picture?nanti la i posing maut atas kambinghini i tu,muahahahaha

    ReplyDelete
  10. wahh nak tgk ! cpt2 lah bubuh dlm blog ni..... :D

    ReplyDelete
  11. ko dtg amik aku kt umh k..kita monggek..hahaha

    ReplyDelete
  12. spontan khamis? tech thursday la..lalala~

    ReplyDelete
  13. KAMBINGhini..hehehe
    gambaq bak mai lekaihhh :P



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  14. mocik free2 bwk aku jenjalan ngn kambing ko ekeke

    ReplyDelete
  15. huhhh!!..da lame duk tunggu ni..hahaha

    ReplyDelete
  16. untunglah ade kambinghini,nak pinjam boleh?

    ReplyDelete
  17. weiiiii,ampa...cheq takdan nak posing atas kambinghini lagi,haha! takkan nak amik gambaq kambinghini ja kan,not fair la an,haha....so tunggu,muahahahahaha!

    ReplyDelete
  18. ke punck nemng 1 bas untuk 1 jam :) letih gak ar menunggu

    ReplyDelete
  19. jauh beno perjalanan ang ni mak jenab woiyh... banyak gila yang vote gambaq hang.. wahhh wah..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..