student uitm shah alam...

by - October 03, 2011

Assalamualaikum wbt..semalam memang tahap jebon penatnya, dah katup cerita pasal tu...makin penat kang kalau aku duk cerita lagi,hahaha! and aku rasa harini nak tidur taknak bangun-bangun dah ampa tau! sebab apa?sebab aku mimpi aku kahwin beb! gila gempak..meh nak cerita,haha!


  • mula ada dua orang laki datang nak jumpa aku,tapi time tu aku tidoq dah,dalam tidoq tu aku dengaq la yang depa datang nak jumpa aku sebab dah lama depa usha aku..(bapak geli ah aku nak baca balik ayat aku ni,haha)
  • tup tup kenai punya kenai ..aku kawen! pehhh,romantik gila beb.. (lagi sekali aku geli nak baca ayat aku,kahkahkahkah)
bayangkan aku loncat gini,krohhhhh~

syok baq ang weiii,tak penah kot nak dapat mimpi se-heaven tu,haha! terima kasih mimpi mainan tidoq,haha! (maappppp,aku tak tahwan lagi sekali,hahaha)


okay,lari tajuk dah wei,haha! sapa join mende alah ni? kasi tau sama aku lah nahhh, aku p kot,sebab dapat tiket free dari fatin suhana,haha! kebetulan pulak dekat uitm shah alam,dekat je dengan rumah aku,err..dekat ke?aku puncak alam event tu kat shah alam..dekat lah kot naa,haha!

okay sekian,lalalalalala~

You May Also Like

25 comments

  1. woit.. datang Shah Alam ea mocik.. bagus2.. jangan lupe blanje aki makan nasi goreng student kat seksyen 2.. ha ha ha ha.. :-p

    ReplyDelete
  2. asalkan ada alam dekat la tu......kot???

    ReplyDelete
  3. ada tak one of the guy tu ceq? *sambil kedip2 mata >.<

    ReplyDelete
  4. apa la. patot heran tajuk laen ceta laen. hahahaha

    suka buat lawak. ><

    ReplyDelete
  5. hahahhah..meaw kawin ker?kekkeke

    selamat pengantin baru..ehhehehhe

    ReplyDelete
  6. puncak ALAM -- shah ALAM?
    dua2 ada ALAM,kira dekat kot no? hehe



    luv,
    cik ana :P

    ReplyDelete
  7. haha. tak penah lagi mimpi kawen! nampak tak muka husband?? jodoh ah tuu. xlama lg dh ni,konfem :P

    ReplyDelete
  8. dua orang lelaki tu, bukan sorang hahaha
    islamic fashion show? ok jauh sangat dari rumah aku T__T

    ReplyDelete
  9. mimpi malam pertama tak? ahaks!!

    ReplyDelete
  10. hang ni tidoq xbasuh kaki ka dok mmpi lagu ni?hahaha

    ReplyDelete
  11. hahaha seronoknya dpt mimpi terus kahwin mcm tu :D

    ReplyDelete
  12. mainan tidur tetapi ia membawa makna yang tersirat

    ReplyDelete
  13. LOL! mlompat2 meaw dpt mimpi kawen xD

    ReplyDelete
  14. untung la dpt mimpi kahwin2 nie..=p

    ReplyDelete
  15. Aku yakin kau mesti mengharap sambungan mimpi kahwin kau tu kan... Hahah

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..