Tak sabar tunggu kambinghini..

by - October 05, 2011

Assalamualaikum semua ! waduhhh,malas sekali nak update,tapi aku rasa macam rajin sikit kot,sikit je..tak banyak...cerita aku dari bangun tidur sampai la sekarang ni,okay focus ur mind yahh,lalalalala~


BANGUN JE DARI TIDUR:-

"kaklong pegi siap harini nak g tengok kambinghini tak?" kata apak aku..
"haaa?harini?sekarang ke nak pegi?"
"yelaaa,g mandi cepat"

okay,time aku duk mandi memang aku happy gila kot, yelah!bangun-bangun tidur apak aku ajak p tengok kambinghini,opsss!bukak ajak je, ofkos la tengok dan beli ye dak,haha!


aku pegi tengok kambinghini dekat meru,yelah..tu je lah paling dekat dengan rumah aku..so,aku ke meru tonggang moto dengan apak aku,macam kapel-kapel gitu..okay dah sampai tempat tu aku terus usha nak yang mana..and okay! aku dah dapat yang aku kenan, yihuuu! tapii,nak bank statement lakdah,dengan aku tak bawak buku akaun..huhu..


apalagi,dari setia alam (pegi bank kat setia alam sebab bank kat meru blackout,bapak sedih gila,haha) balik ke puncak semata-mata nak amik buku akaun,kalau boleh nak setel harini jugak,and dah sampai kat puncak alam hujannnnnnnnnnnnnnnn,haha!terbaik gila kot,dengan naik moto tak bawak baju hujan,haha!bapak aku pon singgah kat satu kedai,pastu orang kat situ duk usha pelik,dia ingat kapel kot,haha! kesiannnn~


dah sampai puncak, cepat-cepat naik rumah (maklum lah apartment,tu yg kena naik,haha) ambik buku akaun, pastu naik kereta..naik kereta?tanpa pengetahuan bapak aku,aku bawak je budak kecik ni,haha....


ni lah budak kecik tu ....sampai je kedai tu,haha!cina tu kena tipu dengan aku sebab aku ngaku yang ni adik aku,aku cakap,mak aku minum soya masa pregnantkan budak ni,okay..dengan muka tak bersalah aku g tengok kambinghini aku,haha



oh ya! abaikan minah tu,budak jakun mang gitu,lalala...gambar atas tu bukan kambinghini yang aku maksudkan,tapi nanti lah aku tempek kat blog aku ni haa,aku buh kat atas sekaliiiiiii,boleh?haha.. disebabkan aku baru berkerije 3 bulan pacuan 2 roda je aku mampu,mula tu nak amik pacuan 4 roda terus,tapi aku takut aku tak ley lunaskan pembayaran tu..and next year aku nak further study .. so,kambinghini 2 roda dulu aku mampu, weiiii...semua aku bayar tau (down payment je bapak aku bayar,lalaalalala)


okay tu jela aku nak cerita,tak sabaq tunggu kambinghini keluaq,harap-harap lulus segalanya,huhu..

.........................................................................

balik je rumah terus online, haa elok lah tu,mana tak kena beletiaq hari-hari dengan omak den,haha! so,aku online lahhhhh...login twitter,login emai,login blog,login pencilbook,login nuffnang! and kat nuffnang aku terus tengok tang refferal..okay aku terkejut, asal lak ramai visitor dari blog fatin suhana,okay... aku klik and ohhhh,patutlahhh...terima kasih fatin suhana! nak tau padia,mai picit kekuat kat sini...

sekian berita melaporkan dari opis kedua~

p/s: tunggu nak makeover blog dengan tips yang aku cakap tu,hahahaa :P

You May Also Like

48 comments

  1. sebijik pacuan 2 roda,hahaha :P

    ReplyDelete
  2. hahaha...ngat mende la kambinghini tu..moto rupewnyew....XD.. lawak2...

    ReplyDelete
  3. @♥Lady Ainaa♥ muahahahaha.... kambinghini tu bunyik ala-ala kereta lamborghini ye dak?tapi nama kesayangan moto yang bakal keluar ni meaw kasi nama kambinghini,haha..moto apa? alaaaaaa,nanti la,haha

    ReplyDelete
  4. waaa, kasiannya, hujan membasahi diri..:/

    i keep wondering what is actually kambinghini..hahaha. curlasss punya ayat!!

    btw, anak kecil itu comel skali!! ;) who's him sis??

    ReplyDelete
  5. @Rtp Farra Arisha curlast kan?haha! oh budak kecil itu anak mengasuh my mum :)

    ReplyDelete
  6. Salam,

    Persoalan yg sama kambinghini? Mula2 ingatkan nk beli kambing sampai nk bawa akaun bank..

    Last2 moto rupanya :-) tipah terkena hahahaha :-)

    ReplyDelete
  7. kambinghini tu motor ke? hahahaha
    ayat kau memang kelassssss! fatin suhana? wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  8. amboiii kacak bergaya sungguh naik benda alah tu.hehe

    ReplyDelete
  9. @Zairi Faiezilwasalam, muaahahahaha! tertipu dah :P

    ReplyDelete
  10. @Umie Artoqiemie motor la wei,takkan kete,kan aku dah g tau,pacuan 2 roda,hahaha :P...

    ReplyDelete
  11. @Amirah Jafri kacakkan,haha! lagi kacak kalau dapat press!pehhhh

    ReplyDelete
  12. first time dngr kambinghini... hehe

    ReplyDelete
  13. hm hm hm.. nanti,bolehla aki tumpang.. ye dak?? ;-p

    ReplyDelete
  14. hahaha..muka takde lagi ganas la naik kambinghini ko nanti tu kan..hahaha

    ReplyDelete
  15. lambhoghini bro tau..kambingini bro tak tau hahaaa...motor miaw huhuuuu

    ReplyDelete
  16. hahaha ohsem habis cik meaw kat atas motor kawasaki beso tu ;D igt kan apa benda la kambinghini tu.. hahah

    ReplyDelete
  17. aku tgk ko naik moto je da tahu kao rock orgnye ekeke XD

    ReplyDelete
  18. amboiiiii gambar tak menahan.hehehe

    ReplyDelete
  19. ok la bole bli pacuan 2 roda..
    aku nih berangan je la nk bli hahaha..
    xd duit..

    ReplyDelete
  20. boleh lah bawak kita pi ronda2 naik kambinghini tu,kehkeh

    ReplyDelete
  21. untung ler dapat tiket free...hehehe

    ReplyDelete
  22. ingat lamborghini.. hahahhaa.. takpe la due ke tige ke 4 asal ader n opkos nekt time beli y lagi banyak roda okeyh.. hehehe.. :D

    ReplyDelete
  23. @Aki 1 km kena bayaq RM20,boleh?haha

    ReplyDelete
  24. kambinghini tu nama moto kita tau,hahaha ..beli lamborghini kekah kaki meja la jawabnya,haha

    ReplyDelete
  25. moto apekah yg ade bau2 bacang dgn lamborghini tu? T_T

    ReplyDelete
  26. uish... muka sopan je.
    motor besau tu.
    larat ke ?
    hihik!

    ReplyDelete
  27. perghh gila cun doh motor tu . wahh , fatin suhana mentioned kau ke? nak tengok japp heheh

    ReplyDelete
  28. wehh..ko diam2 dah la..kn aku xnk monggek ngn ko..haha

    ReplyDelete
  29. motor rupanya..hahahaha
    yaa.. upload la pic nanti,,nak tengok jugk.. heheh

    ReplyDelete
  30. kambinghini..haha..macam-macam..semoga kau selamat menunggang kambinghini lah nnt..hehe ;)

    ReplyDelete
  31. lu pon nk jd masked rider gak ke..? kah kah kah

    ReplyDelete
  32. hahaha..lamboghini jadi kambinghini..haishhh..rosak2..

    tu naik moto tu smpai kaki ker tak?hehehe

    ReplyDelete
  33. pacuan 2 roda anda lebih mahal daripada 4 tayar punya..

    ReplyDelete
  34. dah tuko nama jadi kambinghini ke?hahaha=)

    ReplyDelete
  35. fuhh hebak ko bawak kambinghini haha!

    ReplyDelete
  36. wahhh..meaw pandai ke bwk kambinghini neh?

    ReplyDelete
  37. igtkan menatang pa la kambinghini tu..hahaha..tp 125z,terbaek lahh~

    ReplyDelete
  38. wahhaha...sompiii r meaw....

    napa xbeli moto lam blog ila tu je...ehehhe

    suar pink...comeii...heeh

    ReplyDelete
  39. hehe..kambinghini panggil,hee..;p

    ReplyDelete
  40. haha . kambinghini moto pom bolehh . heee

    mocik , uma kt meru ? heee

    ReplyDelete
  41. laaaaa demoknya budak kecik tu...grm nak picit2 je..eheh

    ReplyDelete
  42. kambinghini ? wah halal ke .

    ReplyDelete
  43. biasa la tu...rsnya tgok muka pon dah tau..

    hihihk

    ReplyDelete
  44. aiyak...moto lagik besau apecite? hahaha!

    kambinghini? suspen!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..