aku memang over..

by - December 26, 2011

Assalamualaikum bebeh sekalian, oyeahh! lepas siap je buat assignment karipap dengan popia terus up entri... over kan,haha..actually, semalam dengan semalamnya aku sekeluarga busy p rewang kat rumah jiran aku, mak aku jela rewangnya,aku kalau p pon sebab cari makanan..haa laa,dah mak aku duk kat tempat rewang jangan kata la mak aku balik nak masak,aku nak masak? hmmm, aku mc dari masak,kahkahkah!


lepas je dari semalam, kenduri berjalan dengan lancar..


rumah apartment,9 khemah siak... aku kalau kawen tak buat kat umah aku (apartment) kot,aku bajet nak buat kat alam budiman yang dekat dengan uitm puncak perdana tu,rumah atas tanah senang sikit,kahkahkah.. *angan-angan -..-" *

so,dengan itu..jom la layan gambar yang tak banyak dari guwe...adios~


sebelah aku yang tudung kaler hitam tu member paling dekat dengan rumah aku, dia pun nak kawen gak bulan 3 tahun depan.. dia ni la ajak aku jadi pengapit masa dia kawen nanti, okay aku pikior dua sepuluh kali jugak la,haha... makan beradab konfem aku kena kalau dah aku jadi pengapit dia..tengok dulu,tengok dulu,haha ...


macam biasa, snap picture front the mirror...


comei ngat aih pengantin pompuan ni, ohya ohya! takdak pelamin sebabnya save bajet maybe,lalalalalala....


ada orang tegur,beg aku pasaipa comel sangat, well...tengok tuan la makcik weiiii,kahkahkahkah!



fafai~
p/s: besaq kan gambaq? biaq p kat aku la,kahkahkah

You May Also Like

37 comments

  1. cantik selipar hijau.hahaha ;))

    onie,gg pakai braces ke tu?nice :D #bukanperli.

    ReplyDelete
  2. wakakakaka, gigi onie pon takdan pebetoi g nak pakai braces, that's why la onie nak suh ampa doakan onie jumpa dentist ... gigi onie tu kalau perasan memang patah separuh tang depan sekali....biaq p la,kahkahkahkah...

    ReplyDelete
  3. amboi2,,onie bile lagi nak kawen,,lala :P nnti jgn lupe,,jemput :P

    ReplyDelete
  4. asal bole patah?ptt r unik. :D g r jmp dentist onie oi.kwn abg dulu gg dia xde sbb ske isap botol smpai ke besar,gg xnk tumbuh serata.dia kecik2 je kt depan melengkung plk tu.dpt bygkn x?lepas da kne bahan masa skola menengah,la ni jmp da ada gigi!hahah.dia kata itu tampal je bg serata.mknanya separuh tulen,separuh palsu. :D

    ReplyDelete
  5. onie mmg over pun,pose kalah pengantin..eh onie pasangan hang mana..kahkahkah

    ReplyDelete
  6. Salam Mocik...

    anyway nice blog & info to sharing...

    BTW kami dah follow blog mocik, jangan lupa follow blog kami lepas ni ye... ahaks.. :-) TQ

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. si ngok ngek: wakakaka,overkan aku,ekeke.... aku takdak pasangan siot,haha

    ReplyDelete
  8. Mmg ngam jer beg tu dengan tuan dia.. haha..

    ReplyDelete
  9. owh.gitu citenya.sadis sgt kot.cian..x pasal2 hlg separuh. T_T xpe la..klu jmp dentist mst ada caranya.ckp nk sambung gg. :)ala..lantak p la dgn org kn,yg pntg kita kne ada self confident.

    ReplyDelete
  10. sabaq la ampa,muda lagi kot suh aku kawen,haha

    ReplyDelete
  11. haha...sy pon suka begambar d cermin...

    ReplyDelete
  12. haha...sy pon suka begambar d cermin...

    ReplyDelete
  13. huiyo huiyo...selipar paling menonjol...=P

    ReplyDelete
  14. bgambar depan cermin tu F.A oni..jgn amalkan..hehe..

    ReplyDelete
  15. perhhhh...
    girl yang pgg payung tu dah kawin blom?
    keh keh ke..

    ReplyDelete
  16. hehe
    onie jd pengapit confirm ayu + manawan kalbu.
    boleh buat menantu. kehkeh!

    ReplyDelete
  17. serious ke pengantin tu takdak pelamin?
    macam cool ok!

    ReplyDelete
  18. mmg save bajet..ak nnti kawen nk wt lebih kurang cmni..tp kerusi pon ak x nk beli.. nk guna tunggul kayu je..baru jimat..haha

    ReplyDelete
  19. pewitt pewitt dia cun huhu
    jadik la pengapit dia kak..amek aura..nanti manatau dapat rahmat ngeheehe ;DD

    ReplyDelete
  20. weiiiii,muda lagi kot....nanti la dulu,hee

    ReplyDelete
  21. selipar itu memang menawan hatiku

    ReplyDelete
  22. cepat kahwin cepat nanti kita nak jadi pengapit pulok,hehe

    ReplyDelete
  23. hahahhaa.. kalo jadi pengapit maksudnya amik berkat .. apsni u la pulak ea kahwin.. ekekkeke.. :P

    ReplyDelete
  24. meaw., pnjam beg. aku pon kecik gak LOL

    ReplyDelete
  25. pasaipa ramai hat berkenan selipar aku eh?selipar pompuan kot wei,bukan selipar NIKE hoiiiiii,haha

    ReplyDelete
  26. aku nak tanya ni, soalan maut.. hang bila lagi nak kawin? pompuan tak elok lambat kawin hahahahahahahaha larik!!!

    ReplyDelete
  27. takpe2.. sekali sekala . ye dok??? hahha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..