menyuarakan rasa tidak puas hati,beri laluan~

Assalamualaikum... andai kata kerusi di jamban, mangkuk tandas di ruang tamu apa sangkaan kalian? gila?mereng?abnormal? actually,aku bukan nak sentuh pasal jamban,kerusi,mangkuk tandas dan ruang tamu,sikit pon macam tade kaitan,aku pon tatau sebab pa aku duk buat mukadimah gutu,aku kot yang abnormal?sekian~


tudiaaaa,lama tak tempek gamaq kat blog,sekali buh..besaq nak mampoih ..sejak dua menjak nak tempek ja saipa tatau..nak kata aku berjalan la kononnya?suck! vatak veno! orang lain jalan ke mydin mall tak kecoh pon,haha! aku anti-flash mang gutu,kira nak katup mata,huhu



mai sat aku nak katuk pala sesekoq yang duk kata aku retis tak tentu pasal tu, ampa tau dak retis tu rupa gu mana?kalau rupa aku la nak jadi retis memang tak la kan,retis tu serupa anjelina jolie,serupa datuk siti,serupa karam singh walia,kbai~


aku ni rupa retis ke? retis ni kategori yang lagu mana? aku sendiri pon tak paham,oh maybe aku blogger kot? eh !mai sini duk depan aku,aku nak bisik kat telinga sensorang... 'pssst..pssstt..testing testing..haa,sini nak kasi tau sama lu olang,wa bukan retis ye..retis serupa dibah nor,haa tu baru retis.."



toya~


aku blogger bukan sebab nak cari apa tu orang panggey..haaa..GLAMOUR! kang kalau aku jadi glamour payah pulak,ada je yang terkecik hati terbesaq peparu,payah! uhuhu...



aku ni blogger yang veso-veso jah, tak pernah terover limit terover voltan terover watt terover ampere ,tak! aku lebih suka dengan keadaan sekarang ..keadaan yang tidak pernah mencari yang setaraf orang famous,buat apa la kan... aku suka blogger yang peramah,periang,peyabar,pe apa lagi tatau...



tudiaaa aku beletiaq, malam-malam duk angin pa tatau,mengong!haha.. dah-dah tu ja aku nak kata, aku bukan RETIS,sapa retis mai nak suh sain otograp kat daie aku ni haa,pleaseeee~~

aku rasa geli pulak entri aku kali ni, taip entri sambil layan maan, ada sikit sentimental and that's why la sampai ke entri aku duk buat sentimental,huhu..maaf-maaf,dinda tidak mengata pada sesiapa,yela..mana baik kata orang tak tentu pasal,ni aku buat entri ni memang kaitan dengan aku,so ampa toksah duk bekelai pasal ni,kroh!

32 comments:

  1. blogger yg veso veso tu guane. hahahahah

    ReplyDelete
  2. tu diaaa. cik onie dah marah. dah kluar slang dah eheeee

    ReplyDelete
  3. onie ttup mata comel ah..

    retis tang gigi ja sebenarnya..lalalala

    ReplyDelete
  4. @gamep01nt veso-veso tu bukan yang dikenali,haaa gitu :)

    ReplyDelete
  5. Owww...hehehe len kali jom pi samao2 na...:P

    ReplyDelete
  6. @si ngokngek comeikan onie katup mata,muahahahahaha *perasan* maybe la,retis tang gigi,haha :P

    ReplyDelete
  7. weeewwittttt retisssssssssssssssss gigikkkk . :D

    ReplyDelete
  8. hui...sentap pulak minah ni..XD jgn marah nanti makin pendek umur...

    ReplyDelete
  9. wah wah pabila cik retis kita bersuara, opsss

    ReplyDelete
  10. aku blogger yang tak dikenali.... sob sob sob...

    ReplyDelete
  11. Onie = angelina jolie... sama la tu...yang penting hujung nama sama..

    angelina Onie POm boleh!

    Hakhakhak.. nak sebut gak.. retiss...... (sila la katuk, tadah...)

    ReplyDelete
  12. dalam berblogging bukan femes yang dicari..tp..kepuasan dalam berkongsi dan menulis. :)

    ReplyDelete
  13. wah ..marahnye..heheh..rilek2...

    ReplyDelete
  14. tu dia,bila cik onie marah

    serammmm

    ReplyDelete
  15. hahaha ayaatttttttt... ayat macam retis lah.. hehe.. gurau je... abaikan n terus berblogging ngan hati y jitu.. :D

    ReplyDelete
  16. alahai ko pun lyn mannn hahahaha....

    ReplyDelete
  17. tuuudiaaa apabila retis membuat penafian yang dia bukan retis hahahahaha

    hang pa hang pa..:P

    ReplyDelete
  18. hee.. terbaik.. takpe.. kte blogger biasa2 je. biarlah org anggap kte luar biasa .. sbb mulut org ni kte tak bole nak tutup satu2 . tkcre dear ;)

    ReplyDelete
  19. suka baca loghat onie, lawak betei rrr...

    ReplyDelete
  20. eh retis update la!haha sj kasi simbah itu dot dot ats api haha
    ala, x kisah org ckp kite retis ke bkn..yg ptg..kita tau kita sapa hahaha pe aku ckp neh haha

    ReplyDelete
  21. onie marah ke. alamak. larriii..

    ala bia je la dorg kata ko retisss.. doa tu..kang jadi betul betul aku jugak tumpang seglemer. gurau ja onie.

    ReplyDelete
  22. wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

    ReplyDelete
  23. hee..loghat kemain lagi..;p

    ikea lagi tu bkn mydin mall dah..ahaha

    ReplyDelete
  24. tudia. ni awat dok bletiaq bletiaq banyak ni.....


    XD

    ReplyDelete
  25. ^^ syioknya berjalan-jalan ^^
    hihi.. tudia tudia..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie