Permohonan ke UITM sudah dibuka ..

Untuk pelajar yang telah selesai menduduki SPM dan menyimpian impian untuk melanjutkan pelajaran ke institusi pengajian tinggi, permohonan untuk ke Universiti Teknologi Mara (UiTM) sudah dibuka.
Permohonan adalah untuk sesi akademik 1 2012/2013.
Permohonan dalam talian atau online telah dimulakan sejak 9 Januari lalu dan akan ditutup pada 10 Februari depan...so,kepada mereka yang berminat jom singgah ke laman web uitm ...
jika berminat jom ke http://online.uitm.edu.my/ ..... belajar selagi mampu,tapi aku tak lagi kot, cari duit dulu baru sambung balik...

9 comments:

  1. saye nak apply tapi tak beli no pin lagik. tak saba nak smbung belajar. :)

    ReplyDelete
  2. aisyah dah mohon smlm tp kat upu ohh. boleh jugak kan??

    ReplyDelete
  3. Betul ke lepasan SPM baru2 ni boleh apply melalui laman web UITM terus? bukan lepasan spm perlu apply melalui upu ke?

    ReplyDelete
  4. yaaa masukla uitm yuran murah kuality ok dan banyak bukit bukau di semua kampusnya hahaha uitm best..

    ReplyDelete
  5. ak plak masih tunggu mara panggil kemasukan menjadi pendidik..hehe

    ReplyDelete
  6. yg ni ngn yg dftr bwh upu tu xsme ke ek cik onie??

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie