Mari-mari ..

by - February 03, 2012

D'NUR SUFFI SHOPALISTA

P/S: Jangan lupa klik atas ni ye! cuci mata ..haa,gitu !




haaaaa, onie tahu korang masih kabur dengan nama d'nur suffi shopalista? kalau masih kabur dan nak hilangkan kabur anda ...apakata korang singgah blog D'NUR SUFFI SHOPALISTA... 



onie prefer d'nur suffi shopalista kepada penggemar baju kemeja,aishhhh... 3 helai kemeja dengan harga RM100 tuh...! tu haaaa,gamaq kat atas ni...satu set RM55 except tudung dan belt...baju dan seluar murah ! dengan harga RM55, siapa yang masih keliru konsep mix and match apa kata anda grab terus set ni...sure tak menyesal :)


banyak lagi koleksi d'nur ni... nak tengok lagi dan lagi dan lagi apakata korang singgah D'NUR SUFFI SHOPALISTA ! :))

You May Also Like

2 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..