bukan jual kawan bayar hutang...

by - March 07, 2012

hai uolSSSSSSSSSSSS...uolSSSSSSS sihat ke? i sihat je..amboi, kira nak vavavoom je kan bahasa tu, kutey paha ang sat g kot mocik...huhu~



jadi kawan kepada kawan jangan seperti di bawah ini,aku taknak jadi kawan yang lahanat kawan sendiri,seram~... sekarang aku dah dapat kumpul ramai kawan yang pangkatnya mak-mak orang...




banyak yang aku boleh berkongsi dan tukar pendapat dengan dorang ni, dorang jugak la tempat aku kongsi masalah,kalau la ampa nak tahu,aku ni memang suka cerita masalah aku kat kawan,sebab aku suka pendapat dari dorang...


dah tu je kawan perempuan yang aku ada buat masa ni, mak-mak pon okay apa... sekepala.. dorang lagi banyak experience,especially dari segi kehidupan dorang dan kerjaya dorang...sorang pernah kerja di branch kosmetik,sorang lagi pernah jadi usahawan jamu.. walaweiiiii,boleh korek-korek petua untuk menggebukan muka ni,hihi.....


banyak yang aku nak belajar dari dorang ni... dulu memang aku tak berborak dengan orang-orang kat situ,sebab apa?sebab aku ni tersangat lah pemalu.. tapi sorry, malu berkawan hulu la ampa... so far, sekarang aku dapat mempertingkatkan tahap konfiden aku pada orang-orang di luar sana...

p/s: dah dapat satu petua dari akak jamu,yeayyyy! thank you prof. :)


You May Also Like

31 comments

  1. tak lama onie pulak jd mak,ye dak..haha

    nie bukan kawan tapi lawan tau...astagfirullah

    ReplyDelete
  2. aku lambat lagi,huhu..jodoh pon orak eneng lagi,hihi...

    ReplyDelete
  3. rindu hang..
    lme ak x mai sini.. bz wei.. huhu..
    wei, hang hti2..
    zmn skang sume leh jdi..
    bongok punye kwn..

    ReplyDelete
  4. aku pon rindu kau do... mana kau p haaa,nak mesej kau nombor tarak,kalau tak aku sanggup gayut dengan kau,hihi.... kawan tu macam-macam yang ada,cuma kita yang kena pandai pilih :))

    ReplyDelete
  5. boleh la mintak petua "mengetat" la pulak ek...

    ReplyDelete
  6. nak ketat p cari skru kaih -..-"

    ReplyDelete
  7. suka korek rahsia la ko ni ye mocik..ekeke..

    ReplyDelete
  8. loqlaq ngat aih ang ni,haha....aku ni bukan jenih lagu tu naaa

    ReplyDelete
  9. hihi.. saya poN kawan awok kan.. :)

    ReplyDelete
  10. ngeri. sahabat pun boleh buat cmtu???-,- sedih ahh

    ReplyDelete
  11. ngeri kan?that's why kita kena pandai pilih kawan :)

    ReplyDelete
  12. kejam gila kawan dia tu..

    tu bukan kawan namanya..tu syaitoooon...

    ReplyDelete
  13. jual lelaki boleh? ehh. hahha

    ReplyDelete
  14. @kura boleh,meh nak jual kau kura,haha

    ReplyDelete
  15. "baik" giler kawan die. speechless baca kisah ni onie.

    wey nak gak petua akak jamu kau tu..

    ReplyDelete
  16. bole r share petua kak jamu pasni hahaha. bole kan onie :P *kutey tu ape *__*

    ReplyDelete
  17. pergh gile ah..kalau aku jumpe kwn dia tu..truk dr tu aku kerjakan #smbil sinsing lengan baju haha

    ReplyDelete
  18. @syahirooAhmad takkan,no sir ?hahaha....ofkos la kau kawan aku syahiroo oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,tempeleng mau?haha

    ReplyDelete
  19. haaaaaaa,ada jugak nak suruh aku kongsi petua tu kan,hanieeeeee ......chuuuuuu...akan aku update kisah petua,hihi :))

    ReplyDelete
  20. hmmm... apa jenis org la tu.... sanggup pedajal kwn sndiri...

    gila... gila....
    huhuhu

    ReplyDelete
  21. kawan pangkat mak mak orang ni karang pakat berebut pulak nk kak onie jd menantu, hehehe.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..