My Pinky Moments

by - March 26, 2012




sesudahnya buh tajuk tu, mai nak buh gamaq onie pulak, tatau la apa rasa gamaq ni, manis ke tawo ke, yang penting PINK,ekekekeke... dan onie rasa gamaq ni kot yang terbaik,hehe...onie je rasa terbaik,korang rasa ?haha *panjang pulok beleter*


senyum paksa~




actually ni contest .. yang dianjurkan oleh mereka :)

" Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.Com danMadammondoq.com ditaja bersama HazmanFadzil.Com ,
Alyzafisol.com , Blogr.my , Sharidawati.blogspot.com , Enveeus.Com dan Syokkahwin.Com"

You May Also Like

10 comments

  1. apesal mata aku nmpak mcm kaler merah je ?

    ReplyDelete
  2. walawehhhh! dengki tgk orang tu pandai pakai tudung belit belit.tak rimas ke? bunga biru tu cantik uollsssss! =)

    ReplyDelete
  3. yuna versi kelantan.....

    huhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. semut sengal tu kaler pink nohhhh,effect background tu jadi lagu tu,huhu....



    maaf la noh, aku bajet retis sat,krohhhhhhh~

    ReplyDelete
  5. mata aku dah kero agaknya... kenapa aku nampak hijau lak ni...

    ReplyDelete
  6. yela,ampa semua rabun warna,mencik,huhu

    ReplyDelete
  7. hehe bunga biru tu xdapat dipisahkan...hikkss..:P

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..