aku bangga dengan blogger lelaki~

by - April 22, 2012

see? tajuk tu buat ampa yang laki akan kembang hidung kan? aku puji ni wei.... bukan apa, lelaki punya penulisan lagi sempoi berbanding blogger perempuan.... *aissshhh,tetiba ada isu perjantinaan dalam entry ni,maafkan saya (gaya zizan)*



p/s: sempoi bererti yang mampu kasi mata den tahan dari mengantuk dan tangan tak sesabar nak jump ke comment box ,hiks!

perasan?


perasan?


perasan?


perasan?


kerana dirimu begitu berharga *tetiba lagi*



aku suka blogger lelaki kerana gaya penulisan depa yang sempoi.Selain itu, tiada dengki mendengki. Di samping itu, tidak terlalu show off rupa.Akhir sekali, korang memang the best ! kalah aku siot,muahahaha....


dengan ini,sila hulur 50 ratus kerana aku dah puji ampa wahai blogger lelaki,haha! tapi sayang ! kenapa blogger laki tak ramai macam blogger perempuan? blogger perempuan yang malas nak update tu sila hantar surat ni..haha ... semakin ramai blogger perempuan semakin pupus kewujudan blogger lelaki...


okay,aku angkat tangan lu taknak hantar surat, blog ibarat pakwe aku...pehhhh! ayat kira nak babibom je kau onie, okay okay babai~

segala pertanyaan buleh ke tanyatanya@yuhuu.cum

You May Also Like

51 comments

  1. suka blogger laki yg hensem jee

    hahahaha

    ReplyDelete
  2. zuan: tahu takpe!huhu

    kak nisa: cissssssss! cissssssss! cheese cake betei !haha

    ReplyDelete
  3. da mmg realiti..blogger perempuan lagi ramai dari blogger lelaki...ahakkss...hee~

    ReplyDelete
  4. tulah pasal ! tak ley wat pa dah....perempuan ni rajin sikit,rajin kot dapoq tu belakang ceghita,haha

    ReplyDelete
  5. <------- tak femes pon..hahaahhaha..bakal buat surat letak jawatan..kehkehkeh..

    ReplyDelete
  6. sy setuju dgn hypothesis ; semakin ramai blogger perempuan semakin pupus kewujudan blogger lelaki...

    hahha.

    ReplyDelete
  7. mr straw: femes tak femes belakang cerita....yang aku duk cerita lani, sempoi tak sempoi,haa gitu :P


    kura: dan lagi meaw duk hypothesis bagai kan,haha

    ReplyDelete
  8. slamat duit sbb onie tak puji blogger pempuan,,, uhuk

    ReplyDelete
  9. kalau gua pnye entri bguih tak? ngntuk? haha;p

    ReplyDelete
  10. <-- blogger lelaki yg kacak. maybe la. :)

    ReplyDelete
  11. biasa lah dunia dah nak kiamat...kahkahkah...

    ReplyDelete
  12. kenapa ada kahkahkah kat belakang? hmm

    ReplyDelete
  13. alamak terasa hensem la hahahaah :P

    ReplyDelete
  14. walauuu onie ni blogger pompuan..KITA TETAP SUKA...larik topik dak..haha

    ReplyDelete
  15. aku ada... jap aku kira.... mmmm...

    rm 3.40 .... cukup?
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. ya..terima kasih di atas pujian anda..semoga pujian ini terus menaikkan semangat kami sebagai kaum minoriti untuk terus berblogging..keh3

    ReplyDelete
  17. jab... aku nak pi check jab aku ni jantina blog apa...

    ReplyDelete
  18. wah wah wah,semoga blogger lelaki terus bersemangat naa :))

    ReplyDelete
  19. Lelaki tak suka sangat nak menulis kot.. :D

    ReplyDelete
  20. blogger lelaki pandai buat lawak..heheh!
    weyy hello? kita apa kurangnyaaa.

    ReplyDelete
  21. okay okay . aku bagi surat nanti !

    ReplyDelete
  22. pgikut zaza rmai bloger pmpn...heeee..tp kawan yg kerap bhubung n caling2...blogger laki..hihi =)

    ReplyDelete
  23. aah la...jarang nak jumpa blogger lelaki...makwe dia xkasi kot buat blog...wakakakaka

    ReplyDelete
  24. hahahahaha..... kowang dah tawu(pahal aku eja gini) kan?blogger laki ni memang baguih.....

    ReplyDelete
  25. dah banyak sangat orang komen..
    tak tahu nak komen apa...
    baca je lah..

    ReplyDelete
  26. jom kita hasut lelaki2 di luar sana utk berblog mcm kita. hee... ;)

    ReplyDelete
  27. tiba-tiba timbul rasa ade wawasan utk berblogging lepas bace entry ni...

    ReplyDelete
  28. betull..sy pon ske dgn gaya pnulisan blogger lelaki..

    smpoi tapi mdalam..

    cth blog sy ske..theother khairul,terfaktab ngn blog aku bukan blog bapak ko..

    terbaik..hehe

    ReplyDelete
  29. sat onie, nak check jantina dulu..ekeke..

    ReplyDelete
  30. ada certain yang best. ada yang boring. hewhewhew

    ReplyDelete
  31. blogger mmg byk ke pompuan...coz pompuan lbh cantik dari lelaki...lelaki pulak lebih kacak dri pompuan..haha

    follower ke 2960

    ReplyDelete
  32. Setuju! Tapi blogger laki senang nak naik :D

    ReplyDelete
  33. kebanykkan lelaki menganggap blog ni suatu aktiviti yang membosankan/melecehkan/jiwang....

    for me.. just nak share apa yang kita rasa dan yg plng penting tambahkan ramai kenalan.. :)

    ReplyDelete
  34. kalo blogger perempuan beralat sulit lelaki sempoi tak??

















    =P

    p/s: pasni kena block terus komen ni hahaha

    ReplyDelete
  35. KIRA TOMBOI LA EH CIK GK? AMBOIIIIIIIII,BLOCK KANG BLOCK KANG,HAHAHA!

    ReplyDelete
  36. ko nak aku cakap ko blogger lelaki ke onie. hahahha..

    mmm..no komen.masing masing ada kelebihan.dan readers adalah segala galanya. tanpa readers siapa lah bloggers. dan bloggers jugak bole jadi readers. pening tak pening tak.

    ReplyDelete
  37. weiiii,sampai hati kau kan kata aku blogger laki,grrrr...hahaha

    ReplyDelete
  38. kekekke..ala onie kan cantek takkan la kot..

    weh onie kan statement tu lepas habis office hour. manede kitrg nguloorrr..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  39. mmg tak dapat dinafikan. blog lg mostly best best...

    ReplyDelete
  40. tak dapat la nak bagi ko 50 ratus ya hahaha.. sbb tak tahu plak blog aku tu cukup sempoi ke tak... lagi pun banyk show off hahaha..
    lagi pun tak best sngt.. sodih :(

    ReplyDelete
  41. hehehehe
    ase2 penulisan sy cm blogger laki ke x?
    kekekeke :p

    ReplyDelete
  42. blogger laki x show off muka sbb xhenseng! kahkahkah ooopss maafkan sya...

    ReplyDelete
  43. kbnyakan yg sy jmp bloger pmpuan jee . tp bila jmpe bloger lakii , melekat dekat blog dy kemain lamee ... care dorang tulis2 best ! sempoi jakk

    ReplyDelete
  44. Yeahhhh betol tu . Blogger lelaki sikit jeh , haishhh ditindas olh perempuan barangkali ahak

    ReplyDelete
  45. siapa ckp blogger laki xde dengki mendengki.. tak dengki sesama kaum depa.. dengki kt blogger pmpuan.:D

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..