zaman sekarang~

by - April 02, 2012



minum air kat kedai bukan kat rumah dah lani, minum air gelas serupa jug mana ada gelas dah lani, minum air kira nak fresh-fresh dari chef yang kepala tinggi mana ada nak minum tang warung dah lani...


assalamualaikum kaum kerabatku, dah nak lepas hari isnin, so monday blues ditahap manakah anda semua hari ni? aku tahap maximum yang tak terkata,sampai tempat keje dah nampak kete bos aku,okay....aku terlewat lagi poie korije,walhal tempat kerja dari rumah tak sampai 5 minit kalau rapat meter,aigooooo -..-"


sentuh point pertama kita, bila sebut je minum sebut je warung...memang tak sah kalau kita order air di warung lepak berejam dengan hanya segelas teh ais....tak segankah anda? tak terasa buang masa ke anda? YESSSSS!sangat buang masa,abiskan masa ditempat awam nak pulak time ada assignment esoknya...(teringat zaman belajar beb)



minum kat warung bukan sebab apa,sebab nak layan bola...maklum la kat rumah dah kena potong,ooooooo.... bukan sebab kena potong ? sebab tgk bola kat warung pastu dengan member pulak,meghiahhhhh katanya..katanya lah kan,haha....


kalau dapat undur masa lah kan,aku rasa taknak dah aihh buang masa aku kat warung-warung tepi jalan... aku nak jadi manusia yang bertanggungjawab,duk rumah lipat kain,basuh pinggan,kemas bawah meja pastu zzzzzzzzzzzzzz.... kan,buang masa benoooo...



saja nak nunjuk kat ampa, aku pun reti makan red velvet ni haaa.... nanti aku promote
sikit tang mana aku beli...cheese dia tu yang tak tahan,pueh hati eden...ada lagi 4 ketui,sambung esok-esoknya...tak mampu eden nak poqabih malam ini,hiks :P

okay lah okay lah,aku duk merapu padia tatau... ampa paham senirik la noh,zzzzzzzzzz

You May Also Like

17 comments

  1. amboi, loqlaq sungguh noh?

    zaman skrg lani makan red velvet eh? cheq makan pasemboq jaaa...hahahaa =D

    ReplyDelete
  2. dak aih,haha.... ya la tu tak makan RV,tak caya tak caya,muahahaha

    ReplyDelete
  3. wah mcm sedap je santapan tersebut.

    ReplyDelete
  4. Nampak sedap.. Tang 3 ketui lagi tu mu anto jer kat ambo.. haha..

    ReplyDelete
  5. awat jadi lagutu............

    kuikuikui :D

    ReplyDelete
  6. mmg akak jenuh nak baca bg paham.. hhahaha

    ReplyDelete
  7. dah tau yang hang tu minat cheese....huhu

    ReplyDelete
  8. erkkk..apsal aku pening baca entri ko ni


    kahkahkah

    ReplyDelete
  9. sy jarang lepak warung. ehehh.

    ReplyDelete
  10. tak pernah makan lagi red velvet.. sian wuuuuu~

    ReplyDelete
  11. aku lagi pening bila baca entri aku balik ni,haha

    ReplyDelete
  12. OnbiONieeeeeeeee!!!! nak kek velvet tu!!!!!! macam sedap je..

    ReplyDelete
  13. bukan macam sedap,tapi memang sedap,hehe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..