Stress ~

by - July 18, 2012

asal mbok upload gambar nak bubuh kat dekstop line streamyx macam cekodok basi u know,baru nak save internet dah putuih, tu baru nak save kat dekstop,belum nak upload kat blog lagi... kalau mbok upload kat blog lagi lama line streamyx ni macam cekodok basi,stress~ dah la duk banyak idea nak taip,tengok-tengok tekong penyumbang internet iaitu streamyx di rumah mbok buat hal, terus mengesot-ngesot di muara idea mbok tahu !














sorry, no image~ #tetiba
follow la twitter mbok @TheRabun #tetibalagi











kalian diluar sana,emangnya mbok ni banyak sangat mahu dibicara di ruangan ini,tapi mbok rasa nggak apa-apa la,mbok tade mood dah nak menaip,stress... nggak tahu siapa salah,modem?line?laptop mbok? atau guwe? ah,jahanam~ *dah pahal gua cakap indon ni?demam?ah,tibai jela nduk..


p/s: nak raya dah kita kan, nak pungut duit raya la tahun ni,bhahahaha

You May Also Like

12 comments

  1. bagilah saya wang raya

    saya belum kahwin

    ReplyDelete
  2. bila line lembap mula lah nak hantuk pale kat dinding 360 juta kali stress kan ? sabar jelah...

    ReplyDelete
  3. bila line lembap mula lah nak hantuk pale kat dinding 360 juta kali stress kan ? sabar jelah...

    ReplyDelete
  4. haha mek cah paham..yg bb mek cah lak xbayor....sbb tu line slow..addess nk main klik2 says pun xleh....redho..bhhahaha

    ReplyDelete
  5. buat sementara ni line masih laju. tengok la malam ni, dia akan start semput.

    ReplyDelete
  6. onie, kita ingt dah salah masuk blog indon mana nih..kih3 =D

    ReplyDelete
  7. Line lembap,carutan terucap.kahkapg

    ReplyDelete
  8. waduhh waduhhh sbr ya dong hahaha... (ak pn ikut ckp indon)

    ReplyDelete
  9. xmo stress2 ye onie.... smile! ^_^

    ReplyDelete
  10. bila line internet mcm sengal..mmg semuanya jadu mcm tak kena..rasa nak baling2 je lappy..huhu~

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..