Program 'Jom Kerja' di selangor !

by - September 24, 2012

Assalamualaikum semua, actually masa onie duk menaip ni pukul 7.50am yang merupakan jam sibuk patut onie bersiap untuk p kerja tapi onie duk ngadap benda alah ni,terbaikkan..haha! so tak apa! onie serupa orang tak sabar nak kongsi benda ni ! 





yes ! program jom kerja ni adalah penting bagi mereka yang sedang mencari pekerjaan,WAJIB HADIR ! rugi siapa yang tak hadir dan paling untung sekali,puncak alam pun dia ada datang,so onie memang takkan lepaskan peluang keemasan ini ! kepada anda semua yang berada diselangor yanggg sedang mencari pekerjaan boleh la join program ni :)


sekian terima kasih,nak siap p keje,haha!


You May Also Like

21 comments

  1. alamak...area dekat-dekat tu dah terlepas. sobs sobs

    ReplyDelete
  2. onie., thnks share info ni, akan dpertimbngkn untuk pegi muehehe. onie pegi sesi kt pncak alam eh?

    ReplyDelete
  3. tunggu di Gombak ...
    dekat sikit hehe
    xD

    ReplyDelete
  4. aku yang dah kerja ni pun nak cari kerja lain jugak.. baru baru ni aku gi MV ada jobstreet punya event.. ada lah gak drop resume.. hahaha

    padalah tahu je mgkin resume yang banyak banyak tu diorng masukkan je dalam tong sampah..

    ReplyDelete
  5. @Ym.Bundle kihkihkih,tempat aku tak lepas lagi :P

    ReplyDelete
  6. baru nak dtg, tp anep kat kedah plak.. anyway,lepas ni onie share lagi ye berkaitan kerjaya.hihi :)

    ReplyDelete
  7. kerja ! jangan malas kerja .. sampai ada orang tawar kerja jangan nak ada alasan kerja takde

    ReplyDelete
  8. Untung siapa yang duduk dekat² area yang tersenarai tu..

    ReplyDelete
  9. skg ni keje yg ade punx terkejar onie.hahahaaa

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..