Bila kemaruk.

by - January 10, 2013

okeh, jangan sekali cuba kacau aku. siapa call siapa mesej mampus aku takkan layan (amboi bahasa) . sanggup berkongsi password dengan miza yusof ni,mizaaaaaaa.... terima kasih sudi share password TONTON,kehkehkeh...maklom la, dulu aku pernah create account tonton ni,tapi bila datang penyakit lupa,aptb..benci . 


gegirl di luar sana sudah pasti kemaruk dengan novel setia hujung nyawa dan dramanya ye dak? layan-layan jugak,time cerita masa maghrib,kalau terlepas cerita ni masa ditayangkan waktu maghrib tonton ada beb,gua pun kadang terlepas sebab biasa time tu sampai rumah mandi-mandi makan tonyoh gigi kemas rumah . jangan risau bebeh. engkorang layan je kat tonton,ni gua banyak ketinggalan episod jugak ni.. so,terpaksa buat drama sedih p mintak username dan password dari sapa-sapa..dari ramai-ramai yang aku mintak,sorang je baik hati. cik miza  yang sudi dari awok awok semua. betapa baik hati dia tahu,miza nanti redeem air kosong dengan mek ye,haha...





amir asyraf boleh tak i nak love u,kahkahkahkah *mimpi .. 


wei,ni aku nak tanya lah kan,cerita sebelum setia hujung nyawa ni tajuk padia haa wei? gua lupa,gua ingat zafril dengan si sape tah bininya tu..emma maembong tu haaa...



Mungkin ramai gegirl yang diluar sana peminat zain (amir asyraf) siang malam oleh kerana sikapnya yang sweet itu,tapi start episod 11 ke 12 dia tidak suwik,benci . *haaa tu kan,nampak tak gua emo dengan sebuah cerita yang hanya sekadar cerita?nampak tak? 


so, gua nak sambung misi ni,fafai bebeh.. maap entri berbaur konon sweet la gua layan cite ni,okay i memang sweet pong.


p/s: (nak jugak ada p/s nya tu) so begini,segala panggilan diri aku engkorang engkau gua lu gua lu semua tu,gua harap lu orang boleh terima . terima kasih . maju sukan untuk negara . peace

p/s: tahun ni punya jadual sangat kelam kabut. terpaksa cancel yang mana perlu dicancelkan :(

You May Also Like

36 comments

  1. rumate aku setiap layan cerita ni, kekadang aku join juga tgk,ramai juga admire kat amar ni, hihi

    ReplyDelete
  2. tajuk dia Cinta Itu Milikku Zafril dan Rania .

    ReplyDelete
  3. sama-samalah onie weiii.
    dan mula perasaan bencik dengan zain ni.
    sedih episod 12 tak habeh lagi ni. srott sroottt. HAHAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkehkehkeh, onie start tgk episod doblas, ketinggalan..

      Delete
  4. mereka sangat lah sweet !
    tapi skrg dah jadik sweet sour ! haha
    pengaruh drama mlampau sudaa :)

    ReplyDelete
  5. Mek , nok tau dop kite siap buat akaun TONTON lagi semata-mata nak tgk cite nie.. kehkehkeh.. hebat kan penangan cite nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei loppp,gitu mo dih?hahaha...mek plop sanggup mitok ore username dan password tonton,haha

      Delete
  6. sekarang dia dah berkasar dahh. tapi tetap machoooo hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab zain tu hensem,dia tonyoh dahi pompuan tu ke apa ke still hensemkan dgn kemarahannya tu :D

      Delete
  7. tgk episod 1st je klu tak silap. haha. mls nak follow sbb mcm x minat ngn pelakon nye. ekeke. dah bace sinopsis nye kira ok lah. hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgkkkk,sedap cerita tu... sedap macam makan mekdonel,ehhhh *boikot

      Delete
  8. Kalau tengok movie nie mesti senyum sorang sorang heeee. tapi dia lain sikit lah dengan novel, novel kawan zain tu tak back stabber.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke lain?entah..onie tah baca pong novel dia,haha

      Delete
  9. Replies
    1. maigadddddddddddddddddddddddddddddddddddddd! amir asyraf komen siot ! nak no.tiponggggggggggggggggggggg..


      rasa nak tonyoh je hidung guna hammer si pengomen ni,haha

      Delete
  10. Alaaa, wan tak terperasan pulak!

    wan dah letak dah, dekat HAWA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,timo kasih dehhhhhhhhhhhhhhh.....lepas ni rajin2 la dtg sini,muahahahahaha

      Toksah amir asyraf sgt la,haha

      Delete
  11. skrg ni kt tuiter sume org ckp psl cite ni.bestt sgt ehhh

    ReplyDelete
  12. kak yaya ingatkan kak yaya je layan cite sweet tahap laki aku pon senyum sorang2 ni! :p

    ReplyDelete
  13. errr..tengok citer tu sekerat2 jer..hahaha

    aritu tengok stgh jam, hari seterusnya x tengok..semalam pulak tengok 15 minit..boleh ke gitu? meh awok share password tonton tu kat teman..teman pun nak tengok jugok..heheh

    ReplyDelete
  14. xlyn cite ni tp ramai ofismet kata best hmmm nti2 je la tgk on9 hihi

    ReplyDelete
  15. in love with this story......:D

    ReplyDelete
  16. Akak tak pernah tngok citer ni onie.. huhuhuu

    ReplyDelete
  17. lu macam mak gua membebel tgok cite lepas maghrib ni Onie haha

    ReplyDelete
  18. amboi2.. hehe. inlove with hero nye ye.. haha

    ReplyDelete
  19. nyampah lahhhhh. kiteww tak berpelung langsung tengok cite nieee !!!!

    ReplyDelete
  20. Tak sempat langsung nak tengok cerita ni. Demmmm

    ReplyDelete
  21. Dah lama la x tengok tv! berita pun xsempat tengok.hahahaha

    ReplyDelete
  22. kalau dah sampai benci, itu menandakan lakonan mereka benar-benar berkesan :)

    ReplyDelete
  23. Aku bukan xnak bg ko onie..aku...aku...xde acc tonton tu..hihihi..

    Ps:aku pun ada ps jugok.layout tu simple dan kemas bg ktrg la.maap ye lama xbw.komitmen harus dilaksanakn dulu.

    ReplyDelete
  24. hehee..mst tgk xtlepas huhuh kdg2 sian dgn el..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..