Karikatur .

by - January 08, 2013

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ce teka gambar sape bawah ni,hehe.. agak-agakkan,kalau mek buat contest dan hadiahnya macam karikatur beserta hardcopy ada ke yang sudi nak join? saja la kasi gebang dulu,kot la kalau mek buat nanti tade pulak yang nak joinnya,tak ke haru namanya tu,hahahahaha...



dah lama teringin nak ada karikatur sendiri,so sekarang mek bulih doh..suko ^_^

taraaaaa! 








maniskan awek atas ni,ahak! agak-agak engkorang sape lah manusia atas ni kan?kbai...


kepada yang berminat boleh terjah page koleksi edana ,hehe...



jozang kemah ngoti,lawok sep yo lawok asli,kade sep yo diri duk suko bilo wak lawok,hehe (tak paham,lu org punya pasal)

You May Also Like

43 comments

  1. Ya Allah cantiknya lukisan ni Onie!!!!!! nak!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kan?okeh tunggu contest onie nak buat :)
      inshaAllah bulan 2

      Delete
  2. cantiknyaaa ^_^ buat sendiri ka kak onie?

    ReplyDelete
  3. Heee~ same lah dik onie oiiii........... Tak de sapa nak lukis karikatur akak ke? ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. samakan,ehehehe...akak nak ke?tunggu contest onie bulan 2 :D

      Delete
  4. smart karikatur tu.. berkenan pulak ;)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. okengggggggggggggggggg, nanti onie kasi ...dalam mimpi,lalalala

      Delete
  6. adakah ini karikatur tuan empunya blog? hehe lawa... =)

    jom singgah baca.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2013/01/allah-maha-penyayang.html

    ReplyDelete
  7. huuu...mmg xpaham...:'(

    2 bhs klntan or ganu?

    ReplyDelete
  8. google ni..
    google ni..
    google ni..
    google ni..
    google ni..
    google ni..
    google ni..





    lol, lawa la.. saja je carik pasai! lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...zuan huduh perangai,miahahahaha...jeles :P

      Delete
  9. errr..muhun buatkan 1 header free..:p

    jozang kemah retek..ambe dop pahe ambe cakak gape..ambe torai jer..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf ini bukan onie yg buat,hehe....jadi doh,panda gop kecek kelate,muehehehe

      Delete
  10. woooooooooooooooooooooooooooooooo,nampaknya ramai yang nak,ahak ..ni bukan onie yang lukis ye,haru la kalau onie lukis,tangan i bukan tangan seni,kahkahkahkahkah..inshaAllah bulan 2 ada contest :D

    ReplyDelete
  11. wallah..cun melecun.nak satu!~ =p

    p/s : syok lepak ngn Onie jugak!~ ^^
    Syiroo ada ckp x akak ckp byk..setuju x? ahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak satuuuuu,bolehhh tapi dalam mimpi,haha..kejam tak :P

      akakkkkkk,actually onie yang cakap kat syiro,onie suka tgk akak bercakap,hehe... syok kalau dapat kenal akak lebih dekat :)

      Delete
    2. itu sgt kejam.haha~

      alamak..malu la i..hehe..seronok kalo dpt kenal Onie lebih dekat juga.kita keep in touch kat fb ya..~ kalo ada apa2 nak share, roger je akak,k~ =)

      Delete
    3. hehe,takyoh malu sangat la kak sal,hehe.. okeh... kak sal ni dah macam kaunselor,setuju tak?hehe

      Delete
  12. maaf ye semua, ini bukan onie yang buat,tapi pelukis profesional,boleh tgk link di entry,tq *tetiba serius

    ReplyDelete
  13. Thanks Onie sbb promote Koleksi Edana.. hehe..Alhamdulillah sebab Onie berpuas hati..Pelukis pun rasa seronok.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,most welcome akak :)

      Delete
  14. Die hard fan Jozan ke nie ? Hahaha.. Lawak wey Johan pakai baju sekolah tu... Zizang pakai tudung... Comel je part dia beki tudung tu dia wat duck face rase nak lempang... kahkahkah, =p

    ReplyDelete
  15. mst la onie kan ehheee :) cntiklah karikatur tu..

    ReplyDelete
  16. amboih bukan main bercekak pinggang haaaa mek onie kte


    :P

    ReplyDelete
  17. pandai siapa yang lukis karikatur ni.they have special gift ;)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..