Politeknik seberang perai dalam kenangan

by - February 23, 2013

Bismillahirahmanirahim... Malam ni bila jari ni terkinja-kinja di folder kenangan lepas ternampak pula satu gambar yang membawa seribu kenangan,actually bukan seribu..kalau boleh kenangan yang tak ternilailah la orang kata..
kenangan menjadi student di politeknik seberang perai,dari sem 1 sampai la sem 6 .. 3 tahun di penang macam-macam pengalaman dilalui,pahit manis semua terkubur dihati,bermula dari sem 1 rasa macam down gila sebab perlu berjauhan dengan family selepas habisnya belajar di kelantan selama 2 tahun.. Alhamdulillah mek dapat handle emosi sebegitu rupa,alhamdulillah..


hinggalah ke akhirnya, syukur mek menjadi student politeknik seberang perai, rindu lecturer dan suasana penang,Allahuakhbar..



Salah seorang lecturer yang agak kamcing dengan kami, yesss..mek student mechanical engineering tapi sekarang sudah bekerja di bahagian electrical selama 1 tahun dah... cik,puan,encik.. saya rindu nak main dengan mesin,rindu nak welding rindu nak menukang rindu nak kira gigi gear,haha ! 


Politeknik Seberang Perai sentiasa dihatiku~

p/s: jangan lupa join MINI GIVEAWAY dari mek,hehe.....komen entri je :)

You May Also Like

19 comments

  1. onie dok politeknik tu xdtg umh akak pun..hihi
    umh akak dkt jea nun..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius? kenapa baru sekarang onie tahu niiiiiiiiiiiiiiiiii,ruginya :(

      Delete
  2. Replies
    1. memang,lecturer mechy semua sempoi2,hehe

      Delete
  3. BK plak menjadikan PUO dan PSA dlm kenangan

    ReplyDelete
  4. kenangan akan sentiasa kat dlm ingatn kan..walaupun satu hari nnt kita berpaling pada tempat yg sama..Tapi takkan sama mcm dlu.. ;)
    happy blogging ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul,hehe.... rindu sangat suasana pembelajaran :)

      Delete
  5. onie., student life la paling happening! kan kan??

    ReplyDelete
  6. student life paling happering!! kan kan??

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. dia nak interprem gak tu,hehehe ...zuan jeles,wekkk

      Delete
  8. rindu poli PD ehhh! haha sya dulu poli pD

    ReplyDelete
  9. Nanti ada masa singgah la poli tu hehe...menggamit kenangan bersama kawan2, pensyarah dan sesiapa jua hehe....

    ReplyDelete
  10. Alaaaa lawa laa Mek Onie ni :)
    Pakai shawl dengan spek pun tetap lawa. Alia tak berani pakai shawl sebab macam tak sesuai ja dengan muka ni T_T

    Eh, maaf komen tak berkaitan dengan entri :3

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum, bestnya study! sheila tak berkesempatan :'(

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..