Ruang iklan

by - March 14, 2013

cara beriklan:-

  • contact mek di facebook - Siti Auni Afifah
  • atau di letopink@yahoo.com
  • buat banner bersaiz 125x125 *tade banner ambik je gambar memana then resize :)
  • iklan akan bermula selepas pembayaran
ruang iklan ini sesuai untuk  blogger atau blogshop
juga berminat untuk beriklan di entri saya?boleh pm saya difacebook

yang benar,
mek onie
Mereka yang sudi beriklan di blog mek onie,thanks kepada mereka ^_^
1. Nas Iffat Mohd Salleh (13/4/2013-13/6/2013) TAMAT
2. Faquhar Rio (13/4/2013-13/7/2013) TAMAT
3. Lalatulips Collection (22/4/2013-23/5/2013) TAMAT
4. Belog Cik Kumbang (3/5/2013-3/6/2013)' TAMAT
5. Maryam  (7/5/2013-7/6/2013) TAMAT
6. Kerja dari rumah (18/06/2013-18/07/2013) TAMAT
7. Different Zone Style (18/06/2013-18/07/2013) TAMAT
8. Kaki Novel ( 20/06/2013 - 20/07/2013) TAMAT
9. Novel Melayu Kreatif 20/06/2013 - 20/07/2013) TAMAT
10. Chuu Closet (12/8/2013-12/9/2013) TAMAT
11. Monolog Dalaman (1/9/2013-1/10/2013) TAMAT
12. Primadona Hello Kitty ( 05/09/2013-06/11/2013) TAMAT
13.Azwar Syuhada ( 9/09/2013-11/10/13)  TAMAT
14. Maryam (19/09/2013-22/10/2013 ) TAMAT
15. Misz Lin (3/10/2013-5/11/2013) TAMAT
16. Uncle Zuan (18/10/2013-18/3/2014)
P/s: Kepada yang tak sempat nak beriklan,mari mari..jangan risau..sebab korang boleh book date ^__^

You May Also Like

27 comments

  1. Assalamualaikum mek. hee bagusnya. hehehe sheila buka blogshop balik nanti sheila roger mek ye. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam,berehhhh..no problem la :D

      Delete
  2. Replies
    1. untuk sewa yang free ni dah full la akak manis :D

      Delete
    2. isk isk isk terlewat sudah rupanya nak yg free hehehehhee

      Delete
  3. nak,,nak,,

    yg free tu ada lagi tak??

    hehe

    ReplyDelete
  4. fuyooo...dh jadi tukang jual ruang iklan pulak mek ni..bgus2 sumber income sampingan :)

    ReplyDelete
  5. nakkkkkkkk yg free.. alah dah abissss.... xpe la. yg tak free pun jadik la.. reserve for chocolate fountain akak onieeeeee ;p

    ReplyDelete
  6. nak nak.. reserve ye. ;) jap akak emaill ;))

    ReplyDelete
  7. dari dulu nak try buat iklan tapi tak reti :(

    ReplyDelete
  8. fuyohhhhhhhhh ! kite tak tau lah nak letak iklan ape, so taknak letak lah. hehehehe

    ReplyDelete
  9. alamak, banner pun ena tak de.. huuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. yeayyyy nasib baik kak ya sempattt! :))
    tapiiii, banner tak bagi lagi. hewhewww

    ReplyDelete
  11. Onie!! kita nak boleh... muhehehe.. :)

    ReplyDelete
  12. masyukkk lah mcm ni. Alhamdulillah rezeki..:)

    ReplyDelete
  13. alahai asyik lupe jeeeeeee pasal iklan .....................

    ReplyDelete
  14. ada kotak iklan memang masyukk! HEHE!

    www.shakroil.com

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..