Sana sini kiyomi

by - April 17, 2013


Maria elena punya video kiyomi ada dah,anda?haha...okay,jangan suruh mek buat,salah tempo muntah yang lain,kihkihkih... 

1+1= Kiyomi
2+2= Kiyomi
3+3= Kiyomi
4+4=Kiyomi
5+5=Kiyomi
6+6=Kiyomi

betapa senangnya matematik di korea,bhaahahahaha



awek bawah ni kahwin dah, so jangan bermimpi nak ngorat ke apa... 





Hari (하리) – Cutie Song/Kiyomi Song ( 귀요미송) Lyrics
Romanization
choko meopin han jogak sikyeonoko
gosohan uyuhanjaneul gidaryeoyo
oppahago nahago kkok maju anjaseo
seoro sonbadak wie yeppeun nakseoreul hajyo
hannun paljima nuga mworaedo naekkeo (naekkeo)
dareun yeojarang maldo seokkjima nan nikkeo (nan nikkeo)
saekki songarak geolgo kkok yaksokhaejwoyo
jeoldae na honja naebeoryeo duji ankiro
ildeohagi ileun gwiyomi
ideohagi ineun gwiyomi
samdeohagi sameun gwiyomi
gwigwi gwiyomi gwigwi gwiyomi
sadeohagi sado gwiyomi
odeohagi odo gwiyomi
yukdeohagi yugeun jjokjjokjjokjjokjjokjjok gwiyomi nan gwiyomi
hannun paljima nuga mworaedo naekkeo (naekkeo)
dareun yeojarang maldo seokkjima nan nikkeo (nan nikkeo)
saekki songarak geolgo kkok yaksokhaejwoyo
jeoldae na honja naebeoryeo duji ankiro
hana dul set nun gamgo naege dagawa
du soneuro nae boreul manjimyeo ppoppoharyeoneun
geu ipsul makgoseo
ildeohagi ileun gwiyomi
ideohagi ineun gwiyomi
samdeohagi sameun gwiyomi
gwigwi gwiyomi gwigwi gwiyomi
sadeohagi sado gwiyomi
odeohagi odo gwiyomi
yukdeohagi yugeun jjokjjokjjokjjokjjokjjok gwiyomi nan gwiyomi
hannun paljima nuga mworaedo naekkeo (naekkeo)
dareun yeojarang maldo seokkjima nan nikkeo (nan nikkeo)
saekki songarak geolgo kkok yaksokhaejwoyo
jeoldae na honja naebeoryeo duji ankiro
jeoldae na honja naebeoryeo duji ankiro

sorry,lirik ni bukan mek yang taip (mimpi kalau mek taip,haha) 
sumber : sini
Siap! nak sambung buat keje rumah,babai

You May Also Like

33 comments

  1. Tengah femes Kiyomi nie sekarang, selalu nampak videonya kat new feeds Facebook. Mohon kak Onie pulak buat video Kiyomi. Jangan hampakan pembaca blog Mek Onie. Hehehe. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak onie punya new feed pun penuh dengan status kiyomi termasuk status kak onie sendiri,ehhhh..haha

      Delete
  2. wah, maria elena pun buat.. best nya.. hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu takpe,onie suka gak tgk,hik

      Delete
  3. awek bawah tu dah kawin. cm muda lagi je.. hehe
    hana pun xterlepas peluang ber'gyiyomi' tapi dalam keek je.

    kalau ada keek add hana ek :HanaHadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhhhhhhhh..... dah try gwiyomi? onie takdak keek lagi,huwarrrrr T_T

      Delete
  4. ahakz suka maria elena punya video..ohsem..:D

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. buat la awop buat la awopppppppppppppppppppp :D

      Delete
  6. onie buatlah satu video cm kt atas tu..mesti comel..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolong la akakkkkkkk, kang yang tengokk nanti muntah-muntah ada la,haha

      Delete
  7. Tu la...sekarang trend eh kat Malaysia gwiyomi ni? Don't we just love kak Maria Elena though! haha.

    ReplyDelete
  8. mana2 ada je kiyomi ni...huhu...

    maria eleva buat kiyomi mcm gila2 punya...
    video yg kedua tu serius cute...HAHA~

    ReplyDelete
  9. hoihhh dah jadi trend pulak ker kiyomi ni. AKak tak pernah tengok lagi la yang, takut terjebak kang tak menahan korang tengok bideo akak nnt hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,mohon buat satu please !

      Delete
  10. cmel je kan. yg dah kahwin, nampak 10 kali lebih muda

    ReplyDelete
  11. nak tgk yg mek Onie buat nak jugak nak jugak...

    ReplyDelete
  12. kak ya rasa nak pangggggg je muka bajet2 comey gini sebab dengki kenapa laaa dorang ni comey gile rasa nak gigit2. tapi ape motif buat bideo kiyomi ni. T_______T

    ReplyDelete
  13. muka ada iras2 korea tapi xpaham sangat ape bendanya...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum onie, satu benda pun tak paham ok! hahahaha

    ReplyDelete
  15. Oh tensionnyaaa sebab tak boleh play... line lembab tapi sana sini ckp sal kiyomi ni....

    ReplyDelete
  16. haha.. maria elena terbaiklah!

    ReplyDelete
  17. popularlah lagu ini,ika pun terbawak-bawak,,

    ReplyDelete
  18. mek taknak buat kiyomi versi mek ke??
    Heheheheh.. =D

    ReplyDelete
  19. mcm2 style hahaaa :) comel jerhh..

    ReplyDelete
  20. akak nory suke gile menatang ni... hahhahahaaa

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..