Tangan punya kerja

by - April 18, 2013


Cukup mek cukup..kiyomi itu usah dipanjang lebarkan,haha..OK! sebut pasal nama 'Tangan punya kerja' ni agak-agak korang boleh teka tak benda apa la tu kan?benda makan ke?benda mainan ke?benda telefon ke?ke benda lain.. cepat teka ! kalau tak mek merajuk,lol..


Yessssss, mek pergi kerja dengan bag yang menunjukkan mek ni bukan seorang gadis (padahal beg warna pink)..jenis mek kalau pergi kerja,kalau boleh nak sesimple ubi ,tak suka berjangokssss (melawa) sangat. Setakat baju kurung dengan tudung mak indon boleh je, on aje..tak risau sikit pun..mekap calit bedak sikit dah..start moto berhelmetkan helmet SGV kaler oren (rock tak?haha)


Disebabkan beg mek yang menunjukkan mek ni bukan seorang gadis akan koyak rabak tak lama lagi,makanya.. mek terdetik hati (cewah!) dan tingggggggggggggggg tetiba baru teringat dengan akak sorang ni,tatau la akak ke adik ke,ghasak jela ada amik tempahan tote bag yang boleh design bag sesuka hati pelanggan,rasa best pulakkan :D

dengan jayanya,mek telah menempah tote bag yang berdesignkannnnnnn hmmmm jawap la awop-awop semua,haha...
Jika berminat boleh ke page : Tangan Punya Kerja :D
atau singgah ke blog beliau : http://tanganpunyakerja.blogspot.com


test 1 2 3 1 2 3, kamera henpong baru,lolllllsssss

taraaaaa! nak jugakkk mek onie nya tu,haha... so,lepas ni kalau terrrrrrrnampak manusia yang galas beg ni diluar kota raya,say hi okeh !tayah malu-malu sangat, i vokeh saja,haha...thank you akak Tangan punya kerja yang mendesignkan tote bag yang cun melecun ada muka katun mekkkkk,suka :D


satu lagi ! business card pun dah ada tu,so lepas ni boleh la hulur-hulur yang lagaknya seperti 'mak datin' kasi angpowwwwww ,wakakakaka.. business card la sangat (mata ke atas,tangan di bahu,kepala digerakkan kekanan dan kiri).. Actually dah lama gila berhajat nak buat business card ni,rasa macam, okay...aku seorang blogger dan aku patut ada name card sendiri,macam tu la kot yang mek rasa,haha..


Eh,rasa dah lama gila tak singgah baca cerita kawan-kawan yang lain,maaf..daku punya emosi minggu ini agak tergugat gara-gara ada 'natang baru',bhahaha...nanti mek terjah vokeh :D

Terima kasih sudi baca,jangan la lupa add itewww di wechat: mekonie :P

You May Also Like

28 comments

  1. sep yo buat jgok ko business kad..molek2.nok g tgk etep eh..kalu napok hok bowok beg tuh meme mek onie la deh..keno panggil jauh lg.. mekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,saye ke awopppppppppppppp :D

      Delete
  2. ki ki ki ki kiyomi.. kiyomi..
    haha..

    lawo beg.. cun!

    ReplyDelete
  3. santekk woooo..!
    Nk bg kat girlpren satuuu

    ReplyDelete
  4. weeeeeeeee pasni nak buat jugak la :P

    ReplyDelete
  5. comel bag. bape cas utk 1 bag tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. rm20 design utk 1 side,hee...boleh tgk kat page dia :D

      Delete
  6. cantik tu..
    nanti bg satu card tau..hehe

    ReplyDelete
  7. sangat2 berseni tangan org yg buat ni...:D

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum onie, perghhh gila cute!

    ReplyDelete
  9. memang tangan berseni punya kerja. amboi mek, amboiii...
    Buat la banyak2 edarkan keserata alam termasuk berlin plsssss.

    ReplyDelete
  10. beg lawo, bisnes kad lawo, henset pon lawo, eh?lalalala

    ReplyDelete
  11. business card onie tu ohsem gile! Cute!

    ReplyDelete
  12. cantik la..tgk busines kad lawa pulak =)

    ReplyDelete
  13. onie..wajib bg shida kad tu tau!! :p

    ReplyDelete
  14. amagadddddd, comeyyynyaa begggg onieeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..