Pertandingan memasak khas untuk blogger

by - March 04, 2013

Sebenarnya,idea habis kelaut nak taip entry ni, rasa macam tak cukup masa minggu ni..mana nak layan anak lagi mana nak layan suami lagi #eh
Begini,bila dah laparkan mesti kita nak makan kan,so tahap kemalasan mek kalau bab memasak ni adalah berada pada paras yang sangat bawah,u know bawah?tahap orang malas tulah,wakakaka... so,kalau dah malas,jangan haraplah kan nak masuk dapo,kalau boleh nak order kot facebook je (tu pun kalau bolehla)..
rasa diri ini tidak layak untuk digelar seorang isteri lagi mek ni,wakakakaka...
Sebab tu orang tanya,mek bila kau nak kawen,dengan pantasnya aku menjawab "hmmm, nanti aku nak kasi suami aku makan apa,aku ni seorang yang malas nak memasak" direct terus mek jawab, lantaklah kau nak cop mek ni dasar perempuan tidak mengenal dapur ke apakan.. *padahal rajin gak masak,saja buat ayat pasrah
Bila sebut je memasak,rata-rata mek perati ramai sahabat blogger ni kaki masuk dapur dan handal dalam handle kuali dan pisau . Pisau tu,haha..



Simplot tu apa?okay,simplot tu sejenis makanan frozen u know.. makanan yang penuh dengan kentang,peh... ini macam menarik,nak terai beli la nanti..so,jika nak kepastian yang lebih mendalami sehingga menusuk ke kalbu, boleh spot iklan ni di atas header mek tu..kalau tade,boleh refresh banyak kali blog mek,inshaAllah anda ada peluang yang cerah untuk peratikan apa itu simplot ^__^



Bukan saja-saja mek suruh korang klik iklan tu, mek harap kepada yang kaki dapur tu ambik berat pasal hal ini (kemain ayat).. Simplot Award 2013 kot weiiiiiiiii, sah-sah ada pemenang dan hadiah,okay bab hadiah tu toksah kecoh lebih,semestinya hadiah dia sangatlah lumayan,10k cash money wei, tetiba mata berpinau-pinau ni,haha $$$$$$$$$$... 


Tu pasal mek suruh korang yang kaki dapur ni ambik berat pasal hal ini, osem gila kot contest ni .. kenapa mek suruh orang lain?kenapa tak mek je yang join contest ni,okeh..aku malas nak masuk dapur,akukan kanak-kanak ribena lagi,kbai


Okeh,terima kasih sekali lagi nuffnang...sayang nuffnang,muah muah muah muah ^__^


so,kepada kaki dapur khas untuk blogger sertailah dalamilah ceburilah aktifkanlah masaklah jemputlah kalaulah dahlah siap-siaplah masaklah,wakakakakakaka..

Deadline untuk submit segala detail adalah pada13/05/2013 vokeh ^_^
Khas buat BLOGGER !

Ahad ni wei ngundiiiii,rasa berdebar semua ada, kepada pengundi diluar sana, marilah kita menjadi pengundi yang beriman dan ohsem, okeh,i dah cukup umur,so tahun ni first time mek ngundi,berdebau u...



p/s: abaikan penggunaan bahasa diri sekejap kau aku mek u i onie dan seangkatan dengannya.

You May Also Like

17 comments

  1. perrrrgghhh..... nak masak jugak lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh no problem,hahaha...jgn lupa jemput org sini,haha

      Delete
    2. kid boleh r..brader masterchef..ehehehe

      Delete
  2. salam, masak sendiri puas hati :)

    ReplyDelete
  3. Akak pun jenis pemalas sangat masak..alhamdullilah adik stay sama so dia lah yg masak.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum onie. heee good luck pada yang join :)

    ReplyDelete
  5. nmpk menarik tp belum layak..haha

    ReplyDelete
  6. fries simplot sedap..hehe

    mek pun tera la masuk jugok..mana tahu ado rezeki ko ^^

    ReplyDelete
  7. Saya undi keamanan yang berkekalan di negara Malaysia ::) haha

    ReplyDelete
  8. mnarik ni mek onie...blh kawe msk lasagna kebaboom mace kt previous entri kawe hehe

    ReplyDelete
  9. masak?? haha..belum layak lagi..huhu.. =D

    ReplyDelete
  10. UBAHSUAI RUMAH area kajang, bangi, cheras, serdang, puchong, subang, shah alam, kepong, nilai, ampang, gombak (Selangor/KL) Sambung dapur, parking, ikat batu, pasang tile, mengecat, plaster, plaster siling, kayu, meja dapur/table top, paip DLL. Hubungi: 0182233854 khaidir click → FACEBOOK atau → BLOGGER

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..