Drama Buddyz musim ke-2

by - June 05, 2013


Harini rasa nak teguk kacip fatimah,ali cafe,tongkat ali,redbull dan kopi jantan sekaligus sebab 'sesuatu' itu, tapi takpe,yang penting awesome gila 'sesuatu' itu !!!! Okeh,nantikan entri 'sesuatu' yang awesome itu dengan gaya orang tak sabar okeh,hehe...sebab dekat entri tu ada sesuatu yang kita nak kongsi dengan seluruh rakyat jelata  :D
Nampak gambar atas ni? kalau tak nampak jugak tatau la nak cakap apa,bhahahaha....


korang ingat lagi tak yang mek ada join event Mek Onie di Digi Buddyz drama production? seriously malam ni short drama ni akan ditayangkan di astro ria jam 8.55malam setiap rabu dan jumaat,takpe takpe...walaupun rumah mek tade astro,akanku gagahkan juga diri ini ke rumah jiran untuk tgk drama episod ni serta lakonan diri sendiri beberapa minit,bhahahaha...tatau episod berapa keluar,lupa nak tanya director tu,maklum la... mek kan manusia paling tak sabar...so,jiranku..get ready dengan budak jakun ini...



jaga-jaga,BUDAK JAKUN NAK GEGAR RUMAH malam nanti,bhahahaha... awesome gila rasanya,pestaim kot sign surat kebenaran untuk ditayangkan diri ini di telebisyen,haaaa..pestaim kot berbasking with AIZAT yang retis tu,pestaim kotttttt wei...jakun lagi,dah kbai T_T



dah-dah,jangan lupa setiap rabu dan jumaat jam 8.55malam di astro ria ye anak-anak,paling best buddyz juga berpeluang memenangi HTC ONE sambil menonton episod ini,haaaa..kan best tu :D

p/s: best rupanya ada pengalaman ni ^___^

You May Also Like

24 comments

  1. Assalamualaikum onie. okey sheila tunggu malam ni! hehehheheee :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam, tunggu la,tapi tatau episod berapa,bhahahaha

      Delete
  2. wah dah jadi retis kena minta sain awai2 ni.. takut nanti Q panjang la nak amik autograf.. kekeke

    ReplyDelete
  3. aaahh..rugi xpg aritu..huhu..:)

    ReplyDelete
  4. mek!!

    tahniah mek.
    one step forward.

    hati tu ada baca paper pasal blog mek.
    masa tu tak dapat nak online.
    tahniah sekali lagi!

    ReplyDelete
  5. ala.. anis tak dapat nak tengok.. kalau ade, gitau la eh2.. buruk ke idok ke.. hehehe

    ReplyDelete
  6. oh masuk sekali dalam cerita ni. ok2 dah ready depan tv

    ReplyDelete
  7. Ala terlepas nk tgk td...jumaat nati kn tgk arrr

    ReplyDelete
  8. camne onie, tgok dah astro tadi?k.ecah xde jiran yg dikenali pon nk tompang astro..haha

    ReplyDelete
  9. peh peh. lepas ni blh jadi hamis jalikah!

    ReplyDelete
  10. Wah... dh jadi pelakon 2... He3 (^_^)

    ReplyDelete
  11. Ohhh Mek sudah menceburkan diri ke dunia layar pulak, syabas Mek. Alaaa akak nak tengok kena tunggu kuar online la ni. Nnt royak la episod mana mek tubik tv ok?

    ReplyDelete
  12. mlm ni tak dapat tengok huhu....

    ReplyDelete
  13. mai datang umah aku la... tengok sesama...

    ReplyDelete
  14. blog // cantik terbaik laaaa .penuliS YANG BEST

    ReplyDelete
  15. x lma lagi...
    bergelar bintang! kebaboom!

    ReplyDelete
  16. bestnye jd mek..mek nk signnnn :)

    ReplyDelete
  17. kannn.... tak macam mana rupa kita berlakon? haha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..