Kolam renang milikku

by - June 01, 2013


Ye mek tahu memalam buta still ringan mata nak update blog lagi,walhal mata ni dah juling yang amat. pukul 1:23pagi duk update blog jadah apakan? haha...tidak mengapa tidak mengapa sik ! tak panjang pun ceritanya,cuma nak cerita sikit je, yesss! kali ni entri memang gambar yang kononnya super power kacip fatimah tongkat ali kopi jantan kopi kapal api lah kononnya,haha! 

*jap kakak abang, tajuk tu taknak mengalahkan,rasa nak tampar diri sendiri je,haha


Benda yang paling mek suka ni lah ! swimming pool dan paling suka lagi yang sememangnya susah nak dapat kat selangor ni adalah pantai,makanya..dengan berenang di swimming pool dapat terubat rindu ke pantai,okeh! tetiba rindu penang :(


kalaulah rumah mek ditepian pantai,hari-hari jari telunjuk iolssss gulung-gulung tudung sambil berangan.Menarikkan tu,haha..bukan apa,duduk menghadap ciptaan Allah swt ni jiwa jadi tenang,hati pun lapang dengan menghirup udara segar. Yeeesss,lagi sekali rindu penang :(

dah-dah saksikanlah aksi kami yang sememangnya jika bertanding,pengadil boleh buang kami dari bertanding,yehaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha !



Kakak budak yang mengalahkan budak, errr.. 



Budak-budak sekolah rendah tak makan saman ikut suka hati dorang nak berenang, yang gegirl tu... amboiiii, awak gegirl ke boboi ni,kbai *padahal idea mek suruh buat macam tu,lol


Yeahhhh ! kakak budak lawan dengan adik budak,korang teka la sape yang menang?haha... 


My idea ! awesome rasanya ni,naik atas tunjuk ke umi tunjuk ke cik su, digelengnya kepala ...wakakaka...apa boleh buat,time tu ibarat, 'tiada orang,makanya kolam renang ini akulah yang punya,lol'



5 jam berendam dalam kolam renang,esok nak pergi keje demam,serious tak macho,kahkahkah..2 hari pulak tu demamnya minah atas ni, tape...yang penting dapat bahagiakan jiwa ni haaa,hehe...terubat terubat segala rindu ke pantai dan penang !

gambar dicilok dari instagram sendiri,lol..



Hei, dah masuk bulan 6, aktiviti blogger akan terus ditingkatkan,inshaAllah.. Terima kasih atas rezeki dan peluang ini, minggu hadapan ada 'sesuatu' yang menakjubkan, stay tuned :D

You May Also Like

27 comments

  1. perghh..bestnya dpt berenang di kolam yg tiada org lain kecuali yg dikenali..hehe..lama juga xswimming ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betulllllllllllll,kalau ada orang jangan harap onie nak buat cenggitu,wakakakakakaka

      Delete
  2. Nati ajar akak swim mek onie..seyes xpndai huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh? kita sewa 1 swimming pool orait ?

      Delete
    2. Wah curlasss...abis la iolls xbyr sewa umh klu sewa swmmg pool kihkih

      Delete
  3. Wah terer swim nampak. Hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa,see the leg la *ayat lapaq penampaq,haha

      Delete
  4. Pelbagai aksi dan gaya dibuatnya untuk terjun dalam kolam renang..Seronoknya.. :)

    ReplyDelete
  5. amboi..buat macam kolam renang sendiri da ye onie..HAHA...apa ni kakak budak lawan dgn adik budak..mesti la kakak budak menang kan...kalau kalau malu kot...hee

    P.S - gambar statik nak jatuh kolam tu smart...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you thank you,kakak budak la yang menangkan,haha..kalau ramai orang kat pool tu malu kot nak buat gini,muahahahaha...

      Delete
  6. seronoknye berenang renang di swimming pool :)

    ReplyDelete
  7. toddia swimming mengalahkan usain bolt


    erk bila pulak usain bolt menywim(imbuhan swim bukan typo)


    hahah

    ReplyDelete
  8. musim2 panas ni memang best berendam

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Ak tak reti berenang tapi ak mahir tenggelam,boleh?hahaha

    ReplyDelete
  10. Kemain lagi mek ek. Heheh. hari tu syaz baru je berendam. Kekekeke.


    Ghinduuuuuuu

    ReplyDelete
  11. syoknye swim xde org laen . btw chuu x reti brenang :(

    ReplyDelete
  12. wow!! best tuuuu... lagi dalam lagi best.. hehe.. suka la gambar yg korang senget2 tu.. XD

    ReplyDelete
  13. lama tak bawak mimi p swimming~

    ReplyDelete
  14. macam dugong pun ada gak aku tengok... hikhikhik...

    ReplyDelete
  15. bestnya mandi poollllllllll........... mau jugakkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum onie, perghh terbaik. suka gila tengok gambar senget kat tepi pool tu. kagum! hahahahhaa

    ReplyDelete
  17. fuyooo...

    taraf penerjun profesional...

    hikhik...

    ReplyDelete
  18. wahhh sakan dia berenang heheee :d

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..