Peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely !

by - July 13, 2013



Kini ! yesss kini Fair & Lovely sedang mengadakan Peraduan Serikan Raya Bersama Fair & Lovely ! waahhhhhhh,eksaitedkan tu.. Banyak-banyak pencuci muka, mek dah jatuh cinta dengan pencuci muka fair & lovely,seriously fair & lovely sekarang dah best ! sejak pergi event bersama cik epal dan sidang media serikan impianmu bersama fair & lovely itu hari dan sampai sekarang dah sayang dekat fair & lovely !
 
Disebabkan sayang saya terhadap fair & lovely ni makin kuat,mek ingin mengajak abang kakak makcik pakcik datin dato untuk menyertai peraduan ini, hadiah?toksah kata,sah-sah la menusuk ke kalbu bestnya! tetambah di hari raya pulak ni haaaaa, shinning teruslah mukamu,hehe...






hadiah pertama adalah x10 bernilai sehingga 50k,hadiah tempat pertama ni dah semestinya spesel sebab pemenang dan 10 rakan-rakan korang akan memenangi kunjungan istimewa dari Mobil fair & Lovely ke rumah korang dan  rawatan muka percuma serta makeover ekslusif bersama 10 rakan korang dan juga dapat hamper barangan fair & lovely,OHSEM!




Yang tak memenangi hadiah tempat pertama jangan risau! sebabnya korang juga akan dapat hadiah saguhati yang superohsem,haaaa..nak tak nak tak?hihi.. kalau nak, jom join ! 

Langkah-langkahnya korang haruslah record video pastu submit di FAIR & LOVELY MALAYSIA ni tau ! senang je,tak susah kalau korang nakkan sesuatu ye dak? :D







  

Lepas setel semua tu ! korang jangan lupa cari undi tau, hehe.. semoga raya-raya uolsssss bermakna dengan kehadiran fair & lovely di rumah korang, heiiii sape lah taknakkan,hik ..nak omeiiiii di hari raya plisssssss ^_^V


iolssssss,tak sempat nak upload lagi, nanti kalau satu hari iolsss dah upload, jangan lupa la undi kita ni ehhhhhh,jangan lupa tauuuu :P

More details: Fair & Lovely Malaysia
Selamat mencuba ,muah!

You May Also Like

6 comments

  1. Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

    ReplyDelete
  2. alaaa kita peminat setia garnier la onie~~ huhu siapa yg masuk tu all the best! hehe

    ReplyDelete
  3. Alamak, ena bukan pengguna fair n lovely.. apapun, all the best ye! xdpt nk join.. sob sob sob

    ReplyDelete
  4. errrr... i pakai SK II je uols!!! hehe

    ReplyDelete
  5. wah wah wah.. kite makan rumpai je onie hahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..