Gembira.

by - September 04, 2013



Kurang jelas sebenarnya, tapi takpelah...malas nak cerita pasal kurang jelas tu, yang mek nak cerita kat sini, kenapa eh blog ni macam tak de function?kenapa eh tuan blog dia makin jadi malas nak blogwalking? kenapa eh rasa dilema nak taip sebijik entri ni haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. semua sebab kenapalah kan, *pfttttt alasan


Tetiba rasa macam aihhhhh, malu pulak nak taip hal peribadi (alaaaa,takla peribadi mana) kat dalam blog ni,sebab sebab sebab sebab rasa malu nak taip ! mesti ada suku sakat mek baca,mesti ada customer mek baca ,mesti ada cikgu + lecturer mek baca kisah peribadi mek kat blog ni haaaaa,maigadddddd!!!! malu hokay, dalam blog kemain pung pang sana pung pang sini, walhal,takla gempak mana pun diri ini bila di realiti,bhahahaha


eh jap,ada ke suku sakat ,cikgu+lecturer dan juga customer aku baca blog yang entah pape ni? blog yang hanya lebihkan cerita atas keyboard ni..ada ke eh?ke mek je yang perasan niiiiiii,haha...


Pada mulanya memang la nak lebihkan cerita peribadi (takla peribadi sangat hokay!) dalam blog ni,tapi aihhh.... haruslah was-was sebelum tekan button publish ye dak, haha..sebab, JAGA-JAGA,ADA YANG MEMEGHATI,gituuuuu~

*mekkkkk,poyo sangat ayat kau kat atas ni,hmmmmm T_T



Barakallahulakuma ya sahabat. Semoga jodoh kalian kekal hingga ke jannah,love u so much ^_^
*lari tajuk dah ni,haha



Nevermind-lah semua tu !!!!! Sebab mek gembira dengan apa yang mek buat, satu lagi..rezeki dari blog pun makin banyak,alhamdulillah.. Tapi,rezeki yang datang dari blog mek ni sebenarnya rasa macam tak percaya,sebab blog macam ni rasa macam tak layak,haha...rasa macam 'ishhh, blog dia ni bukan power sangat pun,trafik pun tak penah sampai ribu,ratus? kalau mek update tu mungkin la trafik 3 angka,tapi agak tak kukuh lagi sebenarnya,hmmmmm'

Kesimpulannya disinilah kan,sape suruh ada blog mek?hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Pape jela, terima kasih sudi baca bebelan mek di malam hari.. Mintak ampun,nanti ada masa mek jelajah blog korang eh, sekarang ni,masa macam tak cukup !!! memalam je terus nampak katil, geram tahu :(

p/s: akhirnya,tertekan gak button publish,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..tajuk ?hmmm, tak kena dengan entri,kalau kena pun se-coet,selebihnya kelaut~~~~~

You May Also Like

38 comments

  1. Fuyooo! Blog rhetis memang la akan ramai pengunjung. Takyah nak propa trafik rendah sngt la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. doalah ramai pengunjung ye, sebab bila bukak NN,trafik ya rabbi nazaknya,hahahahaha

      Delete
    2. Sama la kita.. Amir punyer pengunjung seratus lebeyyy jerrr...

      Delete
    3. please updatekan blog niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii T_T

      Delete
  2. Replies
    1. mesti rindu onie yang dulu,onie yang rajin tu kan,hik *perasan

      Delete
  3. Replies
    1. hahahahaha....bilo ado rezeki maghi la kita set time,gitu :P

      Delete
  4. tumpang gembira kalo onie pon gembira..

    sama-sama la kita gembira hehehe

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. gembira gakk tengok orang gembira. wahhh hunny dah buat iklan kat atas tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam, tula....terharu tahu,dah la tak power mana blog onie ni,hu

      Delete
    2. onie, jemput join review blog 2.0 sheila. semua yang join akan direview secara berperingkat :- http://www.sheilashahfiekry.my/2013/09/review-blog-20.html

      Delete
  6. traffic cipot.....muehheee btw blogwalking sini ^_^
    bace le blog titew http://zakieazid.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. trafik sye pun tak sampai seratus. hihihihii. btw, ayuuuuunyer mekkkkkkkk

    ReplyDelete
  8. knpa mek Onie makin lawa skrg ye ? #ehhh... Kbye.

    ReplyDelete
  9. untg la x update entry ttp jugak rmai org dtg blog dye naik kte pinpink ..hahahaha..eh2 mane spek mato tu??hehehe..peace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haipppppppppppppppppppppppp!!!kita pukul kangggggggggg....haha

      spek mato ningga :P

      Delete
  10. pic tu...mek jd pengapit ke?
    hehe...mek byk peminat ..tu la byk yg memerati...jaga-jaga..ehehhee (ala2 suara kak rock)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no lah,hehehe...saja nak interprem cenggitu,weeeeeeeee :P

      Delete
  11. jom join my 1st GA! http://sfaezah.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html

    ReplyDelete
  12. Ambo pon supo ngan mek..koho lamo koho malas nk naip2 nih ;-)

    ReplyDelete
  13. takpe rezeki platform utk blogger tade blog taleh jd blogger hehe janji ade kauuuuuu

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..