Surprise dari Shaheizy Sam untuk peminatnya..

by - September 17, 2013

This is a sponsored post by Nestle 



Pertama-tama sekali saya nak ucapkan terima kasih kepada Nuffnang kerana sudi invite saya ke event yang sah-sahlah happening.Mana taknya, kalau dapat jumpa blogger,dapat jumpa team Nuffnang dapat jumpa rakan-rakan media yang lain sudah semestinya happykan! 
Surprise tak tajuk iolssss? Shaheizy Sam yang pelakon tuuuu...nak tahu apa yang surprise , baca sampai habis tau :D


Event: Nescafe On Sam
Date: 10 september 2013
Venue: The Bee,Publika


Mereka sedang menunggu kami,muehehehehe


Speech by  Mr.Teo Heng Keat,Business Executive Manager,Nestle Liquid Drinks.



Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Press Conference beginssssss... time ni Sam buat lawak,bhahaha..yang kiri tu Audi Mok yang akan berganding dengan Sam untuk mencipta lagu. Audi Mok yang sangat humble orangnya, macam tak sangka dapat jumpa Audi Mok,pencipta lagu yang power tu :D


Nescafe On Sam dilancarkan .Terima Kasih Sam & Audi Mok sudi pandang kamera i,haha (perasan) 


Shaheizy Sam ni kalau mek tanya,rata-rata yang akan jawab dia adalah seorang pelakonkan? Shaheizy Sam kini kembali ke studio atas permintaan daripada peminatnya agar beliau menyanyi. See,nampak dah surprisenya? Shaheizy Sam  pertama kali merakamkan muzik pada tahun 2000 dengan M.O.B. tetapi disebabkan kejayaan yang lebih besar dalam bidang lakonan,beliau terpaksa melupakan seketika bidang muzik yang amat diminatinya. 

Don't worry korang, Shaheizy Sam akan kembali menyanyi dengan harapan peminatnya menjadi sebahagian daripada pengembaraannya dalam muzik.

Nak tahu tak macamana nak jadi sebahagian daripada pengembaraan ni?


Setiap orang ada impian dan aspirasi sendirikan? jika ada, teruskan berkongsi impian dan aspirasi anda  di facebook dan twitter dengan cara hashtag #NescafeOnSam . Mana tahu aspirasi dan impian korang akan diketengahkan dalam single Shaheizy Sam yang akan datangkan. 




Shaheizy Sam i love you, haha.. 


The Bee terbaik, makanan toksah kata,lagi terbaik... ada pulak lasagna,rasa macam nak ambik biar cukup 1 pinggan,haha..tapi kentang dia terbaik la !



Outdoor at The Bee, unik sangat!suka meja dan kerusi dia :D



Cik Epal , actuallykan onie kan nampak kan Shaheizy Sam tipu .. :P




Nek saya pun ada sekaliiiiiiiiiii, terimalah saya dan seorang Yuyu Zulaikha yang tinggi,kbai...



Antara blogger perempuan yang turut hadir semasa pelancaran Nescafe On Sam . Bila ada dengan orang lelawa ni kan,tetiba diri ini rasa nak menyorok bawak kerusi,bhahahaha...



Melaka Boy pun ada! powernya seorang melakaboy ni haaaaa :D




K fine! henpon ni taknak bekerjasama tau ,gego semacam ! ke tukang amik yang nebes haa?bhahaha


Blogger lelaki.


Masa duk sibuk tengok Shaheizy Sam kat stage tu kan,tetiba ada la perasan seorang jejaka ni haaaa,kemain la dia pegang camera ambik gambar abg Shaheizy Sam tu, tengok muka...maigaadddddd, budak satu batch dengan aku masa kat poli ! keciknya dunia ni rasa, hebat la mu ... kang ada event under MIG jangan lupa panggil iolsss okay :D





The Bee,suka suasana yang santai gini :D


Terimalah sekali lagi buat peminat abang Shaheizy Sam dan Mek Onie (ada ke orang minat?lol) .. jangan lupa kongsikan aspirasi dan impian korang untuk diketengahkan dalam single Shaheizy Sam dengan menggunakan hashtag #NescafeOnSam . Sebelum terlupa, singgahlah ke page www.onsam.com.my dan https://www.facebook.com/shaheizy.sam.official.fanpage untuk mengikuti perkembangan Sakan dalam kempen Nescafe Cans ini. Good Luck korang.






Goodies bag,thanks Nescafe!



Terimalah dari Mek Onie ,korang mesti rindu seorang Mek Onie yang dulukan,yang rajin update entri tu  :P

Thanks korang sudi baca!

You May Also Like

31 comments

  1. Replies
    1. heeheheheheh..ore kapong,bilo nok jupo nim :D

      Delete
    2. bile kerusi tu nak berdua pulak mek konie? :P

      Delete
  2. Assalamualaikum. wahhh bestnya jumpa Sam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumussalam,best sgt,friendly ja org nya :D

      Delete
  3. syoknya..hensem la Sam..kalo jumpa depan2 mau pitam..haha

    ReplyDelete
  4. satu pengalaman best kalau dpt join... ;)

    ReplyDelete
  5. Beshhnya kak Onie jumpa Sam .Cembuwuu :(

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. opkossssssssssss,nak pengsan rasa,bhaha

      Delete
  7. Hensem kan dia.. akak minat dia ok. HAhaha gedik jugak.

    ReplyDelete
  8. Aku bila la boleh jumpa Sam.. HAHAHA ! Wei x mintak otograph dia ke !

    ReplyDelete
  9. hai abg sam... bahahahh... jeles *kbye

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan la jejeles gituuuuuuuuuuu,haha

      Delete
  10. jelesss..jels...jeles..jeles..ahahahahaha *kbye *jugak

    ReplyDelete
  11. inilah yang best kalau bujang ni.. boleh join banyak event. jeles.. rasa nak cari doremon untuk balik ke masa bujang dulu. hahahahaha

    ReplyDelete
  12. pompompom..lama eh xsinggah sini,hikhik dtg2 trus jeles sbb onie leh jmpa sam

    ReplyDelete
  13. alolo...untungnya adik...hihi...
    bila giliran cik akak kan:)

    ReplyDelete
  14. beznye mek bergambar dgn sam tu
    ade bg nescafe free x kat sana..manalah tahu promosi kan
    skirt mek cantik
    ala2 cinderella

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..