Mission Completed !

by - October 08, 2013



Syukur semuanya sudah selesai. Sape ada perasan kat sebelah ni ada my planning for 2013 dia memang seorang pembaca blog mek onie yang sangat peka! Setiap bulan manis bagi aku bilamana ada di arena blogging ni,syukur alhamdulillah. 



Mission Complete!
Segala apa yang aku ingin,semuanya sudah tercapai :)





Dulu masa kecik-kecik selalu lambai dari nun bawah di sana,sekarang aku macam tak sangka sudah merasa macamana berada dalam pesawat ni,  Hati berkata, 'kecik sungguh hambamu ini Ya Allah kerna setiap ciptaanMu itu sangat .. Allahuakhbar..sungguh cantik ciptaanMu

Aku tak kisah apa orang kata, jakun ke apa ke. Tapi pengalaman ni memang bermakna sekali dalam hidupku. Hati aku masih berada di sana lagi :(

Sehingga kita bertemu lagi di entri yang lain,tak sabar nak kongsi pengalaman bersama pembaca. Semoga bulan yang akan datang  lebih manis dari bulan-bulan sebelum ni ;)



You May Also Like

8 comments

  1. buah tangan xde ke?bestlah dia bercuti..;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah!!
    datang klik tabung nuffnang :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum onie. alhamdullilah. murah rezeki kamu.. update cepat Bali! kat instagram tengok takda pun.. nak like heeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  4. Wah, akhirnya. Tercapai juga apa yang dihajati

    ReplyDelete
  5. awan onie heheee :) tahniah dear :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..