Mara ke final - Lantai Cilik

by - February 25, 2014



Aihhhhh,back to normal back to normal.. Please rajinkan menaip lagi mek,apa guna ada blog ko peram je,baik delete.. Yeah! Bulan 2 dah nak berlalu, mood bekerja balik pun dah datang dengan baiknya.. Berjimba pun sudah. Marilah kita fokus pada benda lain pula. 


Sabtu lepas, baru berkesempatan untuk hadiri siaran langsung lantai cilik di sunway lagoon,sebelum ni agak berterabur sikit jadual sendiri..(haa kauuuu,hidup follow jadual ni payah sebenarnya,benci aku) .. Ambe pergi sana pasal sekolah makcik ambe bertanding plus sepupu ambe pun selaku sebagai penari pada hari kejadian. 


Ikutkan,memang tak dapat pergi..tapi dah mintak cuti ke bos aku okay aje..lagipun, ambe suka jadi supporters ni. Bingit jugak telinga pada hari kejadian,haha.. Nak pegang banner,ambe pemalu..takut kamera terus tuju ke muka ambe,aihh..*perasan







Homaiiii,sorry sorry... biasalah uolsss...nama pun selfie..terbesar muka ambe...Biasa nak masuk ke tempat kejadian makcik ambe jalan kaki,tapi disebabkan ada train,maka kami pun naiklah train dengan harapan dapat mengimbau kenangan masa zaman kanak-kanak dulu. 






Studio ni buat diri sendiri rasa nak berbalet,tapi tapi tapi...takut balet lain jadinya...maka ambe kemho 2 saat . Hoiiiii,serius fefeeling nak menari bila masuk studio ni,emmmmmm...




Nak ootd ke?ok tak payah. Dah alang-alang masuk ke sunway lagoon dengan bertiketkan event,ambe jenguklah seko dua haiwan yang ada di sana,nak bungy jump tak mampu,takut tertanggal gigi crowning ambe,okay....epik beno~




And yeah! Tahniah buat sepupuku dan makcikku, yeala yeala menang ko dari sekolah kebangsaan bukit jelutong dan mara ke final... Harap 2 minggu lagi bersiaran pada belah malam..boleh ambe pegi,kalau siang hari bersiaran memang tak la ambe nak pegi,kerja ko~

Berkampung la mereka untuk final nanti,good luck good luck~



Perasaan dia eh? Segan,keras,malu semua ada...cameraman aktif beno...



Blurkan weh?takpe lah,upload p lah,haha... 
Jangan lupa lantai cilik di tv2 setiap hari sabtu jam 1 petang.
Good Luck SKBJ !







Haaaa,tu jelah...ambe main blogpost kat office je ni,ambik mood kerja weh..lol....Tunggu la next entry, mohon lepas ni ambe rajin menaip..bye

You May Also Like

10 comments

  1. tarian sk bukit jelutong terbaik kot.kak mila tengok memang sure diaowang boleh ke final.

    ReplyDelete
  2. eleh, bukan takut crowning tercabut..cakap jela takut naik menda tinggi tu...haha

    ReplyDelete
  3. ooo kecik2 dah pandai menari dah..

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. hamboi. elokla ada jugak tulisan tuuu
    p/s: wei parut aku xhilang2 g ni awat parut hg dah xdak. wuuwuuu pm rahsia pelis. haha

    ReplyDelete
  6. uyyoo.. masyukk tibi tu.. tapi kalau onie mmg dah biasa masuk tibi kan..

    ReplyDelete
  7. saya tak dapat tengok gambar T_T

    ReplyDelete
  8. epik nau sampai tertanggal crowning kalau bt bungy. hahahah

    ReplyDelete
  9. awat gambo takleh nk loading tatauuuuuuuuuu. nanti dah repair tag akak balik tau!!!!

    ReplyDelete
  10. masa competition ni berlangsung, i ada jer kat rtm, nok g tapi hehehe..maleh.. papepun gudluck uolls for next stage, final stage !!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..