Keselamatan Produk Legacy Secret

by - August 26, 2014

Assalamualaikum buat pembaca yang selalu tak pernah jemu baca blog letopkeypad ni haaa. Semoga apa yang aku nak kongsikan kali ini dapat membantu korang dalam menangani dari membeli PRODUK TIRUAN. Tidak salah rasanya untuk mengeluarkan duit lebih untuk yang ORIGINAL kan? Aku tahu, sejak kes fitnah terhadap beberapa produk pengeluaran LEGACY SECRET ni semakin ramai pengguna produk itu takut dan serik untuk menggunakannya kan? Kali ni,Legacy Secret telah mengeluarkan beberapa ciri-ciri keselamatan demi menjaga keselamatan pengguna.



Ciri-ciri keselamatan ini terbahagi kepada 3 :-
  1. Pengesahan melalui visual
  2. Pengesahan melalui sentuhan
  3. Pengesahan melalui QR Wechat







Logo Legacy Secret.






Kini kesemua produk dari Legacy Secret ini mempunyai ciri-ciri keselamatan. Bermula dari Harum malam,Wira Malam,Secret Laxing,Bvite,Hair Perfumes,Vee Spray dan kini Umma Lacto. 





1.Pengesahan melalui visual



Gambar kiri: Tidak diserongkan
Gambar kanan: Apabila diserongkan pada sudut 15 darjah anda akan dapat melihat mesej tersembunyi iaitu perkataan LS di label tersebut.


Dengan pengesahan ini, pengguna sudah tentu tidak risau samada produk itu Original atau Tiruan. 






2.Pengesahan melalui sentuhan



Ciri keselamatan ke-2 ini hanya menggunakan sentuhan dan kalian dapat merasa samada label itu timbul atau tidak, jika dakwat timbul yang ada pada label tidak dapat dirasa dengan sentuhan adalah lebih baik kalian terus kepada LEGACY SECRET TRADING untuk maklumat lanjut. 





3.Pengesahan melalui QR Wechat



WECHAT ID: HARUM MALAM

Pengesahan ke-3 adalah dengan cara mengimbas kod QR menggunakan wechat dan maklumat akan diberikan selepas mengimbas. Untuk pengetahuan kalian, QR Code ini hanya boleh mengimbas 5 kali sahaja. Amboiiii, nak imbas lebih-lebih kenapa,hehe... risau? kalau risau dengan cara ini,jangan lupa gunakan cara pegesahan seperti di atas. Tapiiiii ! okay ada tapi, jikalau anda mengimbas kod lebih pada 5 kali, anda akan diberikan no.telefon syarikat legacy secret untuk pengesahan maklumat . Haaaaa, dah tak perlu risau lagi tau.









Seperti biasa, semakin laris sesuatu produk itu semakin banyaklah produk tiruan dikeluarkan. Tidak pasti kenapa masih ada sikap begini,namun kita sebagai pengguna,janganlah lupa.. utamakan kesihatan dan jauhi kesan sampingan. Pilihan semua ditangan anda. :)

Boleh rujuk di video ini : http://www.youtube.com/watch?v=STxfeckDrL8&feature=youtu.be







ROSE HAIR PERFUMES

Actually, ini cubaan kali kedua aku pakai, sangat puas hati sebab wangi,hehe...
Kelebihan Rose Hair Perfumes:
  • Membantu menyihatkan rambut
  • Membantu mewangikan rambut
  • Membantu mengelakkan rambut gugur
  • Membantu mengatasi rambut gugur
  • Membantu menyokong pertumbuhan rambut.
  • 10/10 pengguna mengaku rambut lebih harum walaupun memakai tudung lebih pada 8 jam dan sudah tentu membantu masalah rambut berbau bagi wanita bertudung.

Kadang aku rimas pakai minyak rambut lain,tapi bila first time aku try Rose Hair Perfumes ini, kesan dia sangat terbaik dan puas hati !



Segala pertanyaan atau order boleh rujuk link dibawah ini:-

More details: www.harummalam.com
More details: www.legacysecret.com

Lebih dari 65% aku telah mencuba produk dari Legacy Secret Trading. Sesungguhnya aku berpuas hati dengan setiap produk mereka. 


INGAT !!!!!!!
Utamakan kesihatan dan jauhi kesan sampingan. Pilihan semua ditangan anda.
Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

9 comments

  1. KENA ELAKKAN BELI PRODUK TIRUAN..BAHAYAA

    ReplyDelete
  2. senang kalau semua company buat mcm ni..takde keraguan nak beli barang

    ReplyDelete
  3. setuju tu...kenalah cari yang betul2 original sebab sekarang nie banyak di pasaran banyak yang fake..

    ReplyDelete
  4. baikk! jauhiiii tiruann yekk yekkkk

    ReplyDelete
  5. Nak try lah nanti yang utk rambut tu mcm best je!

    ReplyDelete
  6. lepasni klu jln sebelah onie bau wangi je..huhuhu

    ReplyDelete
  7. yup buat masa ni akak gunakan Legacy Secret sangat berpuas hati

    ReplyDelete
  8. Semakin maju teknologi ada baik dan buruknya kan?

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..