Raya 2014

by - August 06, 2014


Assalamualaikum chuolssss! heiiiii,lama gila tak nampak korang,busy beraya ke tu??hehe.. sebut pasal raya,aku tak sangka pulak still dapat duit raya even dah bekerja. Terkejut satu hal,haha. Bila beraya je semua konah-konah panggil aku budak tingkatan, hmmmmmm... apa muda jelita sangat ke aku ni sampai tingkatan expectation dorang? buahahaha..okay, at the same time,gebah la jugok hidung aku.. Budak tingkatan engko,hikhok. Kisah?


Raya aku tahun ni tanpa abah, abah aku bertugas. So, agak pilu jugaklah. huhu.. So,gambar raya family takde abah,entah bila nak cukup 1 family, bila ada abah,abang cik pulak balik asrama, memasing selalu busy tau,merajuk la gini :(



Okay, bajet ayu betul atas tu, bluerkkkkkkkk... baju raya paling simple baq ang. Takde beli pun,tempah je semuanya, tapi tapi tapi... susahlah,takde poket,susah tau nak simpan duit raya,hahahahhahahahahahaha... Background tu?Tu la rumah atuk aku. Motor kanan tu la motor pertama aku belajar naik moto,motor kiri tu motor aku, dapat beli BLK seketul...lepas setahun tu,dapat la keluar kereta.. BMK... cecececeyyy... jejanji plak no.platnya pun,huhu...Cerita kisah motor tu,terpaksa di transfer ke kelantan,adik aku pakai... k bagus jugak kakaknya ni,emmm emmm... yang penting aku rindu motor aku ! Skuter k,motor kepit,hahhhhahahahaha...



Okay lah, merapu pulak, lari tajuk sungguh!


Sebelum noktah terakhir,

Selamat hari raya aidilfitri buat yang mengenali diri ini,andainya ada terkasar bahasa atau diri ini membuatkan ada tersinggung perasaan kalian, diharap maafkan ambe. Semoga raya kalian tahun ini penuh bermakna, inshaAllah. 

Salam Rindu,
Mek Onie

You May Also Like

18 comments

  1. selamat hari raya mek, bo la gebah nyoh.

    ReplyDelete
  2. akak yang dah ada anak sorang ni orang tanya. sekolah lagi ke?

    erm erm erm Kbye bahahahahaha :p

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya mek. samo la kito baju purple gok taun nie.. jom photoshoot sama mekakaka

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Mek! Datang telok singgah rumah Awar ye :) hahaha

    ReplyDelete
  5. salam aidilfitri.. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Aidilfitri Onie...tak terlambat lagi kan...raya kan setahun...eh, silap...sebulan...hee

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya maaf zahir & batin untuk Mek Onie terrr :)

    ReplyDelete
  8. Rindunya kat Mek Onie kite ni. Lama tak jumpa gitteww. Hahaha. Selamat Hari Raya fana ucapkan kepada Mek Onie tersayang. Mintak maaf la kalau fana ada silap deh. Love youuuu!

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..