Hadiah wang tunai bernilai RM4800 - Cepat Join !


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebelum saya berbicara panjang..ingin saya uar-uarkan,contest ini dianjurkan oleh Syarikat Legacy Secret Trading dan blogger-blogger baru atau lama yang berminat boleh join. Mana tahu rezeki kalian ada di sini. Aku sendiri pun rasa nak mencuba nasib dengan contest ni,mana tahu ada rezeki. Boleh simpan buat masuk tabungkan?hehe.. 








Contest Entry Blogger Kreatif - Harum Malam

Tarikh penyertaan :
 14/11/2014 – 23/11/2014



"Legacy Secret Sdn Bhd akan mengadakan pertandingan entri blogger mengenai kebaikkan kandungan di dalam produk Harum Malam.

Entri tersebut mesti menyatakan tentang kebaikkan bahan yang berada didalam Harum Malam dan di olah mengikut kreativiti blogger.

Entri mengenai cerita, fakta, keputusan, kajian atau sebagainya boleh diguna pakai selagi mengikut tujuan contest.

Pemilihan pemenang akan di ambil kira daripada segi kreativiti peserta mengolah entri dan mempromosi produk dan entry anda.

Kelayakkan :


  1. Mempunyai Blog
  2. Kreativi mengolah entri

Cara Penyertaan

  1. Buat 1 article mengikut kreativiti anda
  2. Hantarkan kepada kami link entri anda beserta contact (nama,no.telefon,link entry,no.telefon) anda.

Hubungi Kami di :

Hadiah :

Pertama : RM2000.00
Kedua : RM 1500.00
Ketiga : RM 800.00

Saguhati kepada 5 orang yang bertuah : RM100

Serta link entry blog anda akan di post di fan page FB kami . Kami mempunyai 10 page yg besar dan aktif selama seminggu !!"



Okay,ini bukan tetipu ok..ini serius!!!!!! rasa-rasa lepas tengok hadiah wang tunai dia tu rasa nak join tak? Selamat mencuba korang ! Aku pun macam nak try je ni,hehe... Selamat mencuba dan good luck korang ;)

Jangan lupa hantarkan link entry penyertaan anda di ------> sini <------


41 comments:

  1. Harum Malam je ker? Wira malam tak boleh? Aku tak minum harum malam

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum onie.. ehhh bestnya. saya penggunanya! saya nak join. awak doakan sy ada rezeki menang ni. hihiii boleh masuk tabung Adam. huhuuuuu ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam,amin....good luck tau sheila,jangan lupa join....onie pun mcm tak sabar je nak join ni,mana tau ada rezeki di sini,hehe

      Delete
  3. terbaik ni onie. insha allah nak join

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah akan join.. hadiah menarik tuuuu yeahhh

    ReplyDelete
  5. Nak join..Azwar bookmark dulu ya.. :)

    ReplyDelete
  6. Bila tarikh last contest ni Kak Onie ? :D

    ReplyDelete
  7. Berminatlah, macam mana nak join? Kita just tulis entry lepas tu inbox dye owg kt fb? Macam tu ka sis? http://angellovesoldier.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulis entri sekreatif yang boleh dan hantar detail di fanpage yg saya bagi link di entri atas sis

      Delete
    2. Saya dah join. Hihi. Tapi entry saya tak adalah kreatif mana. Thanks sis sebab share.

      Delete
  8. adiah menarik giler.. gud luck awk!

    ReplyDelete
  9. alooooo kalau suruh sembang pasal umma lacto boleh la. harum malam tak pernah try sobssss

    ReplyDelete
  10. alaa..tak guna harum malam mcm mana nak join..huhu

    ReplyDelete
  11. Wahhhhh seronokkkk. nak join la camni! :)

    ReplyDelete
  12. Salam semoga contest ni berjalan dengan lancar ...saya pengguna b'vite.... tidak dpt join pla :)

    http://mamanautokou.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-november-by-mamanau.html

    Follower 3673 kat sini :)

    ReplyDelete
  13. x reti nak promote2 brg ni..
    hehehe...gpun xminum pun harum malam

    ReplyDelete
  14. Nak join! Kena PM diorang untuk hantar detail kan sis? ;D

    ReplyDelete
  15. kene tulis entry..fuh kene perah otak ni

    ReplyDelete
  16. alamak..macam tinggal sehari je lagi nak due date tu..kene perah otak menulis ni

    ReplyDelete
  17. macam teringin nak join jugaa... :D
    Kalau ada rezeki, dapat 2k tu, boleh beli dah ipad air.. hehee
    terima kasih sharing2 dengan kami..

    ReplyDelete
  18. Wah! Lambat baca, xde rezeki nak menang heee

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..

Follow @mekonie