Dr Fatin Liyana Asri Tunang dan gambar sekitar majlis

by - December 21, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Kehadapan FL, Tahniah aku ucapkan .
Actually, sejak dia belajar di indonesia lagi aku dah follow blog dia.
Masa tu dia tak famous lagi.
Tapi aku yakin,hampir kesemua blogger kenal FL. kan?
Minggu lepas FL telah di nobatkan Anugerah Sri Kandi Negara.




Dan ada lagi satu berita di mana FL sudah bertunang.
Wah, happy for u dear.
Walaupun dia tak kenal aku, tapi aku nak jugak blogpost pasal beliau,hik..
Tu pun aku tengok kat instagram bestfriend dia, Najah dimana aku suka panggil dia datin,hik




Fesyen FL, aku pasti ramai juga yang jadikan dia sebagai ikon fesyen.
Termasuk aku juga,keh!
Pernah sekali aku save as gambar dia. 
Sebab?
Sebab aku suka tengok perwatakan dan fesyen dia!kih..
Sorry FL. Aku tak sengaja,tapi tulah. Aku suka tengok fesyen-fesyen beliau.





sumber: ig datin :P


Tahniah Dr.FL & Dr.AF,
Mabrouk to both of u.
Tak sabar nak tengok dorang naik pelamin sesama ^__^
Dari dulu lagi (since when i not sure :P) aku dah agak Dr.FL dengan Dr.AF,aummmmm.
Wah, blogger fashionista mostly dah capai impian masing-masing.



Haaaaaaa,pasni jangan ada yang komen aku pun blogger fashionista,kah!
Aku pangggggg karang, akulah blogger fashionterhuyuhayangdekkapaltenggelamtimbul,bhahhaha.

Apapun,Tahniah sekali lagi Dr.FL & Dr.AF <3



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com
gambar: hazanis.blogspot.com

You May Also Like

22 comments

  1. aumm kes minat lajop. keke entri samo. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke,tak perasan saya awop,kebetuley,kekeke

      Delete
    2. waha entry samo. lepas kita terjah blog Mek Cah, kita google Fatin Liyana Tunang , Blog Mek Onie keluar di 1st page n paling atas. mesti kencang traffik harinie kan.. fhew ..

      Delete
  2. Tahniah Kak Fatin ! Kak Onie bile lagi? hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak onie?inshaAllah,awak doakan la :P

      Delete
  3. wah..ingat mek onie dapat jemputan tadi!tahniah FL!

    ReplyDelete
  4. wah..dah bertunang ke. tahniah to her.

    ReplyDelete
  5. diam diam je dah tunang . hehehe .mek onie bile lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek onie?awak doakan la jodoh kita dipercepatkan,ahak

      Delete
  6. tahniah fatin liyana..sweet memang sweet

    ReplyDelete
  7. haa, baru tahu FL dah tunang. congrats for her.

    ReplyDelete
  8. Tahniah, Alhamdulillah.. Unik juga pilihan Dr Fatin Liyana. Seorang Doktor yang ada darah Seni, Dr.Anwar Fazal sepupu Syamsul Yusof.

    ReplyDelete
  9. nanti makin jarang la dia update blog.. waaaa

    ReplyDelete
  10. tahniahh untuk FL :) kita tahu lepas tengok fb dia semalam :)

    ReplyDelete
  11. Lama dah tak stalk (stalk ok !!) dia , tau tau tunang dah ? Hahaha.

    ReplyDelete
  12. FL memang cantik.. suka sangat baca blog dia

    ReplyDelete
  13. Tahniah FL..
    Comel je dia...

    Sama2 Dr okla :D

    ReplyDelete
  14. Ramai yang mencari Berita ini pada minggu lepas... Sehingga blog saya juga turut terkena tempiasnya.. Terima kasih di atas perkongsian info... ;)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..