Minggu yang busy

by - December 13, 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Esok sabtu dan sepanjang minggu ni dari hari isnin lagi busy dia memang Allah je tahu. Makan pun kadang lari-lari. Kat tempat kerja toksah kata la, kemain busy,mementang nak audit ni,semua file aku punggah balik...ceceyyyyy... padahal,filing semua dah okay,konon busy sangat letew,podahhhhh!haha.... 


Facebook, busy busy aku....still nak jugak update status kat facebook tu haaaa,kahkahkahkah... tapi,sekarang macam scary sikit nak update pepelik,lelagi pasal 'abg bugis' tu haaaaaaa.....makin ramai yang ingat aku seriusssssssss..tapi memang aku serius pun,sikit-sikit jela...takde la sampai makan tak kenyangkan,lulz....Pastu,bila post mesti delete balik.... bila baca balik,hei mek..... kau dah tua kan (ngaku pun) sila jadi macam orang tua,buang status kwanghajo,gegedik,over-over yang tak bertapis tu, tak sedap la mek orang baca,yup..tu aku lah... ^___^


Whatsapp, lagi l hal..sekarang aku on notification..bila whatsapp masuk keluar lampu led tu haaaaa..nampak je lampu tu terus mengagau henpon, dasar takley lekang dengan henpon macam ni la kannnn...kenapalah ada smartphone,tak tenteram jugak hidup ni,bahhahahahahhaha *ko rungut ke apa ni mek?


Blog, minggu ni saja full dateline untuk submit draft. Acececeyyyyyy.... orang lain pun full mek, kau jangan nak overrrr sangat boleh?muahahaha..Tapi tulah weh, nak start menaip tu kemain pusing-pusing,golek-golek atas katil..main telefon..kul 12malam baru idea sampai... Pastu masa mengarang pulak, 2 jam...haaaa,tido la pukul 2..tapi nasib baik minggu ni boleh uruskan dengan baik... lega lega,lulz...



Twitter, kenkadang je aku meroyan dalam tu, haha.. 

"Commitment leads to action, 
action brings your dream closer"



Minggu lepas jumpa client,lepas balik kerja terus jumpa client.. bukan dedekat weh,jauh pulak tu,kul 11 lebih tak sampai rumah memang tak sah,wuuuuu... Apapun,aku puas! aku puas dengan apa yang aku buat. Kiranya azam tahun ni memang tercapai dah la nak jadi blogger yang penuh dengan commitment,cecececeyyyyyyy..... over lagi!


Semoga tahun depan pun begini juga,aku suka dengan life yang sekarang, kerja kerja kerja... okay okay,makan kesihatan aku tak lupa aihhhhhhh,hampa jangan risau...aku okay ajerrrrrr... cuma lagi okay kalau ada orang yang sudi belanja kita makan!kahkahkah.. Dengan ini,sampai sini jelah merepek aku...selebihnya,aku simpan esok lusa.... Oh! #ohsomefest....jumpa esok! yippieeeeeee...


Lama tak meraban dalam blog sendiri,Selamat malam :D


salam sayang
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

9 comments

  1. pehhh. mek busy kaloh orang lain. hahah :P

    ReplyDelete
  2. pandai mek cakap utaQa . hahahahahaha ~

    ReplyDelete
  3. amboi amboi.. busy cik kak.. takpe.. selagi x kahwin lg.. and takde anak lagii.. takpeee.....teruskan meq.. caiyokk2x

    ReplyDelete
  4. murah rezeki blog awak mek. hope can be like you leulz

    ReplyDelete
  5. nampak sangat busy nya tu. hehehe

    ReplyDelete
  6. kengkadang bizi ni bagos kan ? x smpat nak pikir soal hati perasaan .

    ReplyDelete
  7. banyak betul media sosialnya..semuanya aktif plak tu. :-)

    ReplyDelete
  8. Mek yang teramat busy ! Hahahaha. Mujurlah ada masa nak ngedate kat food court Avenue K. ^_^

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..