Nak menang RM1000 dengan mudah? Meh sini.

by - December 29, 2014

Assalamualaikum dalam salam sejahtera. Perghhhhhhhhh! Dengar satu lagi contest ni,beriya aku nak join,walaupun agak kelewatan tapi masih ada peluang untuk aku cuba nak sampaikan pada kalian. Kalini pihak syarikat ada melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini. Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turut berat badan sebanyak 10kg dalam masa sebulan.





kurus dengan mudah

Okeh,syarat nak menang Contest Kurus dan Menang ni sangat mudah !!!!!!!
  1. Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice - Ada gambar 'before-after'
Untuk menyertai pertandingan dan maklumat,boleh hubungi :-



Bagi yang tak pernah kenal dengan Nikko Slimm Juice ini, jangan risau.. aku akan terangkan serba sedikit tentang produk ini.





Harga?
1 botol RM60 sahaja


Cara pengambilannya?
Tidak perlu bancuh,terus minum sahaja 2x sehari


Berapa lama tahan?
2-3 minggu dan 1 botol mengandungi 250ml


KKM ada ke idok?
Sudah tentulah ada,selamat digunakan pulak tu !


Nak Diet tapi tak tahu? Ni haaa,Nikko Slimm Juice dah bagi panduan dah pun :D


1. Untuk Sarapan Pagi
  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice sebelum breakfast.
  • Breakfast wajib ambil sedikit
  • Sumber protein sesuai sebagai tenaga seperti roti dan oat.

2. Untuk Lunch
  • Makan nasi 1 genggan kecil sahaja
  • Lebihkan sayir,ambil lauk seperti sup ayam atau ayam bakar.
  • Kurangkan makanan bergoreng
  • Lebihkan air putih.

3. Untuk Tea Time
  • Makan buah-buahan atau roti
  • Oat sangat digalakkan.

4. Untuk Dinner
  • Makan 1 sudu besar Nikko Slimm Juice.
  • Dinner awal bermula pukul 6 hingga 8 malam.
  • Makan nasi segenggam kecil sahaja.
  • Lebihkan lauk


Nak tips tak macamana korang nak menang RM1000 tu?
First sekali,aku sarankan korang beli 1 botol dan korang kawal pemakanan korang tu. Tu tips pertama,tips kedua.. 1.5kg mampu turun dalam masa 4 hari,dan untuk capai 10kg dalam masa sebulan korang boleh congaklah berapa botol korang patut consume !Yang penting jangan lupa ambil gambar 'before-after' . Gambar diedit tak dilayan! Tips ketiga, follow panduan seperti diterangkan di atas. Selamat berjaya korang!!!!!!!!!


Tips aku dah bagi, sekarang usaha korang pulak! Takkan nak pandang sebelah mata je weh RM1000 tu, taknak try ke? Pada mereka yang tengah istiqomah nok diet tu,aku mohon.... ini adalah peluang yang cerah untuk uolssssssssssssss.... tak try melepas la oiiii ...


DIETLAH SECARA SIHAT ;)


Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

7 comments

  1. Assalamualaikum onie, semoga berjaya yanggg :)

    ReplyDelete
  2. onie syg..nk kurus smpi cmne lagi tu? hehe :P

    ReplyDelete
  3. RM1000 banyak tu, rugi tak grab peluang macam ni.

    ReplyDelete
  4. memang rugi la siapa yang lepaskan peluang keemasan macam ni kan...RM1k...siapa nak bagi kan ? hee

    P.S - good luck onie :D

    ReplyDelete
  5. Kalau la anis ni berisi sangat dah lama anis join tau

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..