Tips nak kurus dengan Assez Slymm

by - March 26, 2015


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Emmmmmmmm, korang yang malu dengan badan besar tu sebab apa eh sebenarnya?kurang keyakinan ke apa? orang kurus pun kadang ada je rasa malu gila sebab kurus. Tulah manusia,semua serba tak kenakan...kurus salah badan besar salah, semualah salah.. tapi aku dulu ada kawan satu tempat belajar,dia memang seorang yang gigih gila makan itu ini,tapi aku still tak nampak kesan pun,hewhewhew...apa yang aku nampak, bila setiap malam dia minum dan keesokan pagi tu dia dah memerut.



Kadang dah 'lorak gaduh' nak pegi kuliah dia pulak nak memerut,kadang dalam kelas,hahaha... kelam kelibut cari toilet sebab timing dia consume tak kena, bhahahaha.. Kadang kelakar lak tengok dorang yang gigih nak kasi kurus ni, bila nak kurus,makan tak jaga,kesihatan tak jaga, selang 2 jam cari nasi berlaukkan ayam dengan sayur serta lauk lain. Aku rasa, homaiiiii...macam ni ke orang badan besar nak kurus? Tak jaga langsung.



Bila nak kurus,buatlah cara nak kuruskan. Ni tak,sekejap nak kurus,sekejap kelaut... kelakar je aku tengok. Tapi, kawan aku ni memang macam-macam la dia makan ubat kurus, aku tengok still sama je,wuwuwuwuwuw...tapikan aku ada satu produk nak cerita kat awop kengkawan. Keberkesanan dia memang aku yakin. Sebab bila aku baca testimoni orang ramai memang aku sendiri pun chaiyakkkkkk. Meh baca bawah ni.






Assez Slymm

Assez adalah minuman kesihatan yang membantu menurunkan berat badan,membakar lemak dengan cepat,menghalan penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak, melawaskan (detox), menegangkan kulit dan menambah tenaga.


Formula Assez Slymm akan membolehkan anda untuk kurus dalam masa cepat,mudah dan pantas. Ia akan memberi rasa kenyang yang berpanjangan tanpa rasa sakit perut.


Jika anda salah seoranag pengguna Assez Slymm anda bukan sahaja dapat menurunkan berat badan,malah dapat mengekalkan kesihatan dan tenaga agar sihat dan bersemangat setiap hari.



Korang kalau nak try, try je dulu ni... contoh kalau rasa tak puas hati, duit korang akan dikembalikan. So? Apalagi tak puas hati?haha...







Cara pengambilan: 

Senang je weh. amalkan 1-2 kali sehari sebelum makan. Bancuh dengan air panas dan minum. Rasa dia? sedap dan mengenyangkan!








Kelebihan Assez Slymm

  1. Membakar dan mencairkan lemak di badan dengan cepat dan berkesan.
  2. Bertindak sebagai 'carbo blocker' 
  3. Tiada kesan sampingan dan selamat diguna oleh semua.
  4. PERCUMA Panduan untuk kurus.
  5. Memberikan rasa kenyang kepada pengguna sepanjang hari.



Ada KKM ke tak?
Assez Slymm adalah kategori makanan dan bukan ubat. Jadinya,
Assez Slymm tak perlukan KKM.


Nak makan Assez Slymm dan ubat lain boleh ke?
Jawapan dia boleh saja tapi sebaiknya jarakkan pengambilan dalam 30 minit.


Ibu ngandung dan susukan anak boleh minum Assez Slymm ke?
Boleh saja,takde masalah kerana bahan 100% dari herba.



Jika ada sebarang soalan atau masalah boleh hubungi di:-

013-920 0106 - Call/Whatsapp/Sms
dan yang best korang akan dilayan 1-30 minit,so tanyalah soalan bebanyak hokay?hihi




Untuk order

SMS KOD  'AS9'
HANTAR KE
013-920 0106





Memang banyak feedback positif dan yang bestnya kan korang, sekarang Assez Slymm tengah ada promosi iaitu RM99(SM) /RM 110 (S/S) di mana harga asal dorang RM150 dan free postage !!!!!!!!!!!! Oh, 1 kotak ada 20 sachet. Ramai kawan blogger dah try produk ni dan memang ada kesan seperti nak memerut selepas 7-8 jam minum Assez Slymm ( kesan positif) dan jangan lupa,diet-diet jugak,air masak jangan lupa hokayyyyyy.... 



PLEASE TAKE NOTED!!!!!!!!

Money Back Guarantee jika tak berkesan.
So, selamat menguruskan badan koranggggggggg..
Aku rasa better korang baca semua testimoni di Assez Slymm sekarang!
Memang dah ramai yang pakai dan dapat kurus dengan jayanya.
Yang penting jagalah pemakanan hokay?


Salam Sayang,
Mek Onie 


letopink@yahoo.com

You May Also Like

6 comments

  1. nampak macam best je..lepas bersalin ni kalau rasa badan naik,nak try la guna...heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kakak.. dekat blog saya pun ada produk kuruskan badan.. x payah minum pun, gosok2 jee.. haaa.. hahahaha lulz

      Delete
  2. nampak smart packaging dia ... wahh lelaki boleh minum ke ?

    Jom Vote blog acik bagi msmw

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum onie, mari sama2 kempiskan lemak2 yang degil tu. hehehhe

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..