Cari EffortlessMan Dari Lazada Malaysia cepat!

by - July 30, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Nahhhhh, entri ni sesuai bagi sesiapa kaki rayau sekitar  KL. Aku tahu kadang-kadang ramai yang cari angle terbaik sekitar KL untuk bergambarkan? Ada ke hadiahnya? hahaha.. Kalau macam tu, kalini aku sarankan kat korang untuk mencari EffortlessMan dari Lazada Malaysia. Dia akan muncul sekitar Kuala Lumpur untuk contest yang sedang berlangsung di Lazada Malaysia sekarang.


Sebenarnya,contest ini bertujuan untuk mempromosikan The Big Effortless Shopping Sale yang sedang berlaku di Lazada. Pelbagai barangan yang dijual dengan harga SUPER SALE!!!!! Aku rasa lebih baik korang selongkar link ini segera! Sale wei sale.. http://www.lazada.com.my/effortless­shopping/

The Big Effortless Shopping Sale



Sekejap!!!! tadi aku suruh cari EffortlessMan dari Lazada Malaysia kan? Haaaaaaaaa.... bawah ni lah EffortlessMan dari Lazada Malaysia! Memang Effortless habis haaaaaaa! Senang je contest ni, oh ! bukan satu contest je...ada dua contest yang korang boleh join. Haaaaa, korang boleh baca bawah ni :D


page1image4480

EffortlessMan dari Lazada Malaysia

Contest 1: 
Apa kaitan EffortlessMan dengan contest yang ada di Lazada Malaysia sekarang?
Sebenarnya korang berpeluang untuk menang shopping voucher RM100 jika join contest dibawah
Contest Pertama ­ Hadiah RM100 shopping voucher untuk 2 pemenang setiap hari 

-----Selfie bersama EffortlessMan (hint:beliau akan berada di sekitar KL atau ketahui update di Facebook Page/Instagram Lazada tentang lokasi EffortlessMan.-----Upload gambar tersebut di Facebook berserta hashtag #EffortlessManHunt dan #LazadaMalaysia-----Simple! Pemenang dipilih berdasarkan kreativiti masing­masing




page2image5664

Haaaaa,sila cari lelaki yang pakai kostum cenggini hokay ! tinggi tak ?tinggi tak? hahahaha...

Contest 2: 
Contest Kedua­ Hadiah RM100 shopping voucher untuk 3 pemenang setiap hari !!!!!
-----Tinggalkan komen di page ini : http://www.lazada.com.my/effortless­manhunt/-----Teka dimana tempat seterusnya EffortlessMan akan pergi.-----Siapa dapat teka betul or paling hampir dengan lokasi sebenar berpeluang untuk menang.



page4image3640 
EPISODE 2: The Effortless Man, Episode 2: Cash-on-Delivery
page4image3800

Nak tengok full episod boleh klik link bawah ni :D
FULL EPISODE : KLIK SINI


Apalagi?????Jom ah merayau sekita Kuala Lumpur dan kalau nak tahu EffortlessMan ni ada kat mana pleaseeeeeeeeeeee usha facebook atau twitter Lazada Malaysia. Bukan apa,masa ni la nak jumpa EffortlessMan yang tinggi lampai ni haaaaaaa.. 200cm kau! kau ghase? kena tolak terus tumbang,haha..tapi jangan risau, EffortlessMan dari Lazada Malaysia ni orangnya budiman. So jangan tetakut nak selfie dengan dia hokayyyyyyy? hik! Selfie dan menang haaaaa...!Tak jumpa gak EffortlessMan ni? jangan risau, komen dan menang pun hado.. yang penting ampa boleh follow syarat macam kat atas tu,hik! 

Selamat hari raya yawww :)


Maklumat lanjut :-


page5image2712 page5image2872 page5image3032


Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

4 comments

  1. rayau jangan tak rayau mek onie. kite jauh dari kl. so tak boleh nk ryau

    ReplyDelete
  2. wah wah wah... area Putrajaya dia x datang ke mekonie aum aum

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi..
    Nasib baiklah diri ini tak suka sangat masuk KL..huhu..
    kalau tak..nak jugak join =)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..