Tips menjaga kulit muka bersama Viola Beauty Secret !

by - August 24, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera awak semua. Emmmmm,sekejapnya dah masuk hari isnin. Rasa tak puas nak cuti lelama,huwarghhh! Apapun, minggu ni terasa relaks sangat sebab tak berapa nak sihat sangat. Alhamdulillah idea nak berkongsi ni dah datang balik. Apa la idea ni, sekejap ada,sekejap takde. Jangan la macam niT_T


Selama ni masihkah kita ingat bahawa tips-tips kecantikan dan menjaga wajah bukan sahaja pergi ke spa dan menggunakan produk-produk di pasaran. Jangan lupa dengan tips ini kalau nakkan seri wajah,BASIC HOKAY,antaranya adalah:-

  1. Wudhuk
  2. Air Suam
  3. Urut dan Selawat
  4. Membaca surah Al-waqiah
  5. Membaca surah yusuf selepas solat subuh
  6. Berdoa setiap kali tengok cermin
  7. Menggunakan produk yang bagus dan halal.

Sentuh hal yang ke-7, kalini aku nak share satu produk yang berkesan pada sesiapa yang masih tercari-cari produk apa yang nak dipakai. Selain tu jugak, produk ni sangat sesuai dijadikan hadiah buat kekasih. acececey :P


Viola Beauty Secret (VBS)

Sejujurnya aku memang tak suka make up dan takde masa pun sebenarnya nak fikir nak pakai mekap apa. Jadi bila orang yang kurang mekap, dia akan lebihkan pada skincare kan? Macam aku sendiri, sebenarnya aku lebihkan pada skincare. Walaupun mekap, kecantikan selepas buang mekap tu still ada. Oleh itu, wujudlah seketul Viola Beauty Secret yang super comei lote!!!

Produk VBS ni tak payah dan tak banyak pun untuk kita apply kat kulit muka. Cukuplah dengan ada Cleanser, UV Cream dan Night Cream.



Kelebihan VBS ni menyelesaikan masalah seperti:
  • jerawat
  • Jeragat
  • kulit kering
  • kulit sensitif
  • Masalah tona kulit tak sekata
  • kulit kusam
  • pori terbuka
  • masalah parut jerawat 
  • garis-garis halus



KESAN PENGGUNAANNYA DAPAT 
DILIHAT SEAWAL 3 HARI !!!!!!





Cantik Bersama VBS


Penting tentang VBS:-
- Sangat berpatutan
- Selamat digunakan
- Ada kelulusan KKM dah pun
- Langsung takde bahan terlarang seperti Merkuri dan Hidrakinun yang boleh
rosakkan kulit ampa tu tak kira dalam masa pendek atau panjang.

Diformulasikan daripada bahan-bahan semulajadi terpilih yang terbaik dari MOROCCO seperti:-

  • Argan Oil
  • Apple Stem Cell
  • Olive Oil
  • Collagen
  • Peppermint Oil
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Royal Jelly
  • Vitamin C,E,B5


PENGGUNA TIDAK AKAN MENGALAMI PENGELUPASAN 

ATAU RASA PERIT KETIKA MEMAKAI PRODUK VIOLA BEAUTY SECRET









HARGA SANGAT BERPATUTAN !!!!!!





Be Pretty Be Confident : Viola Beauty Secret





BAHAN TERBAIK DALAM VBS YANG MAMPU SELESAIKAN MASALAH KULIT ANDA ! HIKKKKK

ARGAN OIL
  • Rahsua kecantikan wanita MOROCO sejak dari dulu lagi oiiiiiii,patut la dorang cecantik,ni rupanya rahsia dorang.

ANTARA KEBAIKAN MINYAK ARGAN INI ADALAH

  • Membantu merangsang kolagen dengan cepat.
  • Melambatkan proses penuaan
  • Merawat masalah jerawat dan jeragat
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Kaya dengan protein yang boleh menganjalkan kulit.
  • Mengurangkan kegatalan kulit akibat jerawat.
  • Sekatakan kulit agar cerah berseri.



PAPPERMINT OIL??????????
Pun ada dalam VBS oiiiiiiiiii, dia berfungsi sebagai segarkan kulit dan mampu kawal minyak yang mengakibatkan jerawat dan mencegah pori-pori dari tersumbat,


LEMON OIL????????
Berfungsi untuk merawat jerawat dan membaiki masalah kulit kusam sambil mencerahkan kulit dan membuang kulit mati.



Paling penting ada perlindungan SPF 50++ untuk melindungi kulit anda daripada SINARAN UVA/UVB




Testimoni dari pengguna VBS













Yang penting !

Dengan menggunakan VBS inshaAllah jerawat akan mengecut, jeragat akan pudar,kulit kelihatan lebih lembab,segar,licin,bermaya,anjal dan berseri !



LELAKI NAK PAKAI JUGAK VBS??? BOLEH KORANG !!!!!!AKU DAH HABAQ AWAI-AWAI NI,JANGAN KATA AKU TAK HABAQ LAK :P




Korang nak VIOLA BEAUTY SECRET free takkkkkkkkkkk sempena hari merdeka ni??????? Kalau nak jom terjah facebook dorang, rugi kalau tak try produk ni :D


NAK CARI DUIT LEBIH? JOM DAFTAR SEBAGAI STOKIS ATAU AGENT , BERMINAT CALL AJE NOMBOR BAWAH NI TAU :D



INSTAGRAM | FACEBOOK | WEBSITE

    • Sebarang pertanyaan tentang produk VBS ampa bole hubungi :-

      011- 3506 2344
      0111- 4333 437

      Email : violabeautysecret@gmail.com.my


      Salam Sayang,
      Mek Onie
      letopink@yahoo.com

You May Also Like

3 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..