Gambar Levitation dari Nasrullah Napi - Videografi

by - September 13, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Sebelum merdeka ke bila tah, haritu aku ikut seorang photog dan juga seorang videog yang aku pun sebenarnya baru kenal. Eh sedih la kau mek,hahahahaha...Haaaaaa,sebelum aku lupa jugak, terima kasih halim brothers sebab mengajak aku yang huhu ni .. 


Lokasi kita orang shoot haritu dekat dengan rumah aku je woiiiiiii,kenapa la aku tak penah nak tahu lokasi ni. Pun biasa jadi tempat shooting cerita 'Terbaik Dari Langit' . Fuh! Tu pun aku baru tahu masa photoshoot ni,LOL..Kekalau korang nak tengok port-port yang terbaik, korang tengoklah cerita 'Terbaik Dari Langit' tu. 


Patutlah ramai artis datang tempat aku buat shooting, rupanya banyak tempat yang nice jugak rupanya kat tempat aku ni,hahaha..So,korang tengok jelah gambar yang power dari photog yang power ni eh.

Oh,terima kasih kat abe nas dio sudi shoot aku sekali. Yeayyyyyyyyyyyyyyyy! Tercapai jugak impian nak ada gambar levitation. Kebetulan masa aku shoot ni sebelum hari merdeka,so ada jugaklah tema kemerdekaan terbang-terbang oi... Gempak gila gambarnya pun! Dah la, taknak cerita banyak, meh nak belanja gambar sekeping dua,hiks...




Levitation - Mek Onie


Blogger Halim Brothers dan Blogger Mek Onie

Dari kiri: Halim Brothers ( Blogger), Mek Onie, Isteri Tersayang Abe Nasrullah Napi, Nasrullah Napi

#SehatiSejiwa

Apapun,terima kasih banyak-banyak halim brothers kerana menjemput aku dan paling penting terima kasih buat abe nas kerana gambar yang power ni ! Mek suka gila ! Semoga terus maju jaya dikendian hari ye kalian :)


Tukang Shoot:
Instagram: Nasrullah Napi
Facebook: Nasrullah Napi


Tukang Ajak: 
Instagram: Halim Brothers
Facebook: Halim Nadzeri
Blogspot: halimbrothers.com



Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

31 comments

  1. perghh.. mmg cntik gambar dia! jap location kat mana ni? tade bagitau pun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeeeee...lawakan...lokasi di puncak alam je,haha

      Delete
  2. Beautiful! http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/09/simpang-mengayau-tip-of-borneo.html :) Jemput ke blog.

    ReplyDelete
  3. kak ni mmg betul2 kena lompat ka edit jaa??? tertanya2 jappp hahahhaha

    ReplyDelete
  4. cantikny..:)

    jemput singgah http://ayubarbydol.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ehem... ehem... welkam to the club.. ^_^

    ReplyDelete
  6. sayang betul tak dapat join haritu. nextime tak nak terlepas :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula,photog abe nasrullah napi kot,haha

      Delete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..