TERJUMPA HANTU DI SUNWAY LAGOON

by - October 24, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. So musim halloween kembali lagi,hahahahahaha... Tapi pepaham la, aku ni suka peram cerita 2 minggu lepas. Jadi haritu aku dan beberapa member yang lain menggigihkan diri untuk mengeluarkan jeritan batinmu ke rumah hantu bersama jembalang-jembalang langsung tak pernah nak cantik. LANGSUNG TAU!


Sorry la hantu-hantu Malaysia, watak anda hidup jugaklah malam tu. Masuk ni adalah pengalaman kali kedua aku jugaklah ke Night Of Frights ni haaaaa, untuk tahun ni banyak yang baru antaranya rumah-rumah hantu dan zon-zon yang langsung tak selesa. Nak jalan sikit terserempak hantu. Kelip sikit mata, ada hantu kat depan mata. Apa punya hantu la kerja nak terkejutkan orang je ni,hahahahahaha...


Banyak zon-zon dan rumah hantu yang wajib korang pergi. Cumanya, zon yang chain saw tu dah takde. Huwarghhhhhh, aku rasa tu paling rare antara semua rumah hantu. Macam apa kami punya lari berkeliaran tahun lepas. Dengan dihidupkan chain saw, pastu boleh pulak dia kejar. Hampeh betul. Dah la time tu kita orang kena pegang 1 tali dalam 1 kumpulan dan tak boleh lepas pun dari tali tu, huhu... Tapi ni cerita tahun lepas la tau.


Tahun ni, tempat yang paling rare dan seram bagi aku adalah Malaya High School. Sumpah masuk dalam tu serupa tengah duk shooting filem Jepun. Benci wehhhhhhh.... Korang wajib masuk. Bukan tu je. Ada 5 rumah hantu dan ada 6 zon yang menakutkan. Korang kalau masuk dalam tu wajib masuk semua rumah hantu. Tak masuk rugi la oiiiiiiiii...Cuba la sekali sekala cabar pundi kencing ampa tu. Ni tak, takut je manjang,hahahaahahahhahahhahahahhahahahahahhaha... *tak cakap besar,tapi apa kata kita cuba setakat mana ketakutan kita tu...



Tapi bukan rumah hantu je korang boleh masuk. Mainan-mainan dalam Scream Park tu semua korang boleh main. Sampai ke gelongsor air pun boleh main tau. So, kalau nak ke sana..yang gegirl tu aku tak sarankan korang ber-dress bagai, ber-mekap segala talaaaaa tu. Cukup la muka kosong dan casual. Sebab bila korang berada dalam rumah hantu tu, bukannya nampak mekap eyeshadow ampa semua tu. Cool-cool je kesana. Jadi, #NOF4 ni akan berakhir pada 31 Oktober 2016 dan tiket korang boleh beli di website atau di kaunter. Murah je nokkkkkkkkkkk... Hantu punya pasal, belanja la pundi kencing korang sekali sekala tu haaaaa,hahahahahahahahha.....Kbai... bawah ni aku belanja gambar. Saja aku tulis berjela dulu. Hewhewhew...Bye!


Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4
Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4
Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4

Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4
Sunway Lagoon - Nights Of Fright 4







Enjoy the video! Sorry video tak gebum wei.HAHA

Salam Sayang,
Mek Onie
letopink@yahoo.com

You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..