Resign~

Oktober 29, 2011
Assalamualaikum semua, rindu aku tak?rindu aku tak? whattttttt? tak?korang pahal,nak kena bidas gigi ka wei? sampai hati ampa kan...haha *ay...
25 Comments
Read

entri tak tahwan..

Oktober 24, 2011
Assalamualaikum semua..apa khabar kalian semua?serius makin hari jiwa aku terhadap blogging kureengg,otak duk ternak pa tatau sampai malas g...
25 Comments
Read

Atuk oh atuk..

Oktober 21, 2011
Assalamualaikum semua.. jumaat dah ye kita semua, jangan lupa potong kuku (pesanan khas dari mocik) harini aku nak berkongsi satu cerita,let...
35 Comments
Read

wei,blog aku?

Oktober 09, 2011
Assalamualaikum semuaaaa! mak aiiii,ente rindu sama kalian.. 4 hari tak bw,4 hari tak update isi mengandung,4 hari tak komen komen kalian pu...
26 Comments
Read

Open house ..

Oktober 01, 2011
Assalamualaikum semua..hai cheq ada ni,cheq tak katup pon blog,cheq katup untuk tidoq ja pon,hahaha! jangan la begitu, i sayang gila kot blo...
23 Comments
Read