Adik aku punya soalan..

Assalamualaikum semua,ekekekeke...rajin beno kamek polah entri sekarangkan,sik pa..next month ampa bakalan kurang jumpa aku,huhu..

hari ni otak kamek lupa nak bius,that's why la kamek berasa diri tok agak kureng sikit harini..dengan tok kamek mok polah entri pasal adik kamek,sekali sekala kasi depa interprem dalam entri kamek sikda masalahkan (konfem ada yang geleng-geleng hidung baca ayat aku ni,paham dak wei?haha)


dicekau dari pocik google

masa sedang dinner...

adik: abah,tulang ikan ni boleh makan tak?
abah: boleh,makan jela...
adik: eh boleh ke?tak tercekik ke nanti?
abah: cuba la dulu..
aku dengan umie: ?????????????


elok lah tu,anak borek bapak rintik..aku dengan umie aku mampu tersengih je,haha..


fafai~
p/s: gambar kira nak besaq ja,haha

34 ulasan:

  1. kamek biasa makn tulang ikan sadin..

    BalasPadam
  2. nang sik da keja budak tok.. Ha ha ha.. :-p..

    BalasPadam
  3. huwaaa kalo la adek hang lurus bendul, aduhhh

    BalasPadam
  4. ak x fhm bhsa y ko guna weyh hahahaha

    BalasPadam
  5. HAHA ya allah, macam mana lah tu. bahaya tauu xD

    BalasPadam
  6. ayah lu pekena kan adik lu..hahaha

    BalasPadam
  7. @Fathiah Hamim dia makan jugak tulang tu,kira lurus bendul la tu?haha

    BalasPadam
  8. @Nur Aischa wakakakakaka..tatau kat depa dua beradik,haha

    BalasPadam
  9. hah lepastu sudah ke rahmatullah dah ke adik kau? hhahaa

    BalasPadam
  10. erk... abis tu adik makan ke tulang tu?

    BalasPadam
  11. HAHHAAHA . conversation yang sgt kontroversi . abes , adik onie respon ape ? hehe

    BalasPadam
  12. hahahaa sempoi la cara abah ko ajar adik ko..

    BalasPadam
  13. tulang ikan boleh mkn ker?? hik3..tnye balik nie..

    BalasPadam
  14. mun adik kitak ya keman juak haghi ya sik tauk la jadik camna oooo....... he he..... nasib bait la nya sik betul bendul....

    BalasPadam
  15. bapak ktk best. haha.
    high 5. haha.

    BalasPadam
  16. haha..kena try la dlu..klu tak tercekik..kira rapuh la tu..


    eh..ko jgn cakap bahasa rentap leh tak..ak x paham..haha

    BalasPadam
  17. aku baca tergelak hahahahhahahaha.. apesal adik ko tak tanya. "abah, pinggan ni bolh makan tak?" hahahahahaha

    BalasPadam
  18. hadeh.. hadeh... tulang ikan.. huhuu nasib bait bukan tulang kambin.. huhu

    BalasPadam
  19. Hahaa... Makin terer la ktk nulis dalam bahasa sarawak.. Nice! haha..

    BalasPadam
  20. @ekabukanmakcikkau. wakakakakakakaka.... mengong ko tanya gitu,haha


    @Tukang Karut dia makan ke idak?err

    @princess dia dia dia,errr

    @Nizam Ijam lama tak makan ikan?kesian :P

    @cik ika ko tanya aku balik,hahaha

    @cikpia nang sik betul bendul mun adik kamek keman,haha

    @Umie Artoqiemie tula abah kamek,haha


    @budak penjara bahasa rapuh ko panggey,haha

    @ABU soalan tu memang nak kena penampaq la,haha

    @Lady Shana Sweet itu la,haha

    @AmirFX baru asas,yang betul-betul sik pande lagik,haha

    BalasPadam
  21. tulang sardin pernah lah makan, :D

    BalasPadam
  22. "cuba la dulu"
    hahaha lawak la abah Onie! xD

    Ain paham sikit2 perenggan second tu sebab Ain ada aunty Sarawakian kat sini. hehe.

    BalasPadam
  23. haha..
    cmni la cara nak belajar ^^

    BalasPadam
  24. belum cube belum tau. hahahaha..welldone abh kau onie. respek. kasi belajar dari pengalaman.

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..