Kembar aku ...

Assalamualaikum semua,baru lepas tengok korea kat 8tv,nyampah doh...start semalam la aku dah sangkut dengan k-drama,nyampah nyampah nyampah sebab aku akan menjadi pelanggan setia depan tv,huhu...


tujuan aku update entri pasal dominos dengan piza ni sebenaqnya aku dapat voucher yang boleh jimat sampai RM240, banyak offer di situ..ehem ehem..aku rasa harian aku bertemankan makanan dominos gamaknya, maybe aku delivery jak..nak pegi outlet dia johhhh,maklum la puncak alam ada apa ja..yang aku nampak kelapa sawit *napok beno nipu* satu lagi aku nak kasi staq(star) *dasar batak gini la,haha*

sorry la nokkk, blog aku ni kekadang je berilmu ,yang selebihnya merapu banyok,miahahaha..

so? apakah yang anda ingin katakan?haha




okay-okay ni lah kembaq aku #kbai



p/s: kesiannnnnnnnnn,tajuk dengan cerita tokok tambah aku mana lagi yang panjang? miahahahaha
p/s: ye aku tau ..ni entri memang tak ketahuan,sebab tetiba ada gambaq kembaq aku,hehe..harap kembaq aku tak marah .....kroh~

fafai~

29 ulasan:

  1. PERGH...TELIUR TGK GMBAR PIZZA..HUUUUUUUUUUUUUUU

    BalasPadam
  2. gambiaq kembaq noq... cam kenai je.. :-p

    BalasPadam
  3. ececey kembar..single lagi ke??haha

    BalasPadam
  4. Haha lawak la Onie ni! But aduuooii terliuq tengok gambaq pizza tu!! And ohh, tu ke kembaq Onie...had dalam gambaq tu nampak skema sikit kot! hehe :P

    BalasPadam
  5. ehehhe..onie tipuuu...kite kenaiii tu onie kannn...hahaha :D

    BalasPadam
  6. @NinaAzterliurkan,sapa kata tak terliur bukan manusia,haha

    BalasPadam
  7. @Daddylicious belasah mana? kembaq tu ka?kahkahkah

    BalasPadam
  8. @budak penjara anak 5 orang da,so tak single la kot,haha

    BalasPadam
  9. pizza enak skali loh..arisha kepengen lagi pizza biarpun udah makan sebentar tadi..ckckckckck.

    BalasPadam
  10. @Ain SSB kembaq onie mang skema,lalalalala :P

    BalasPadam
  11. gambar piza 2 sengaja nak kasi org lapar lettew

    BalasPadam
  12. dominos sedap.. sedap sedap.. nak nak nak.. :D

    BalasPadam
  13. ape lagi.. sponsor lah aku keh3..
    krm slm kat kembar ukuran pasport tu,jangan dok serious sangat.

    BalasPadam
  14. sedapnyee piza..i love domino..tapi dear,tak paham laa tang kembar tuu

    BalasPadam
  15. amboiii kembaq...anak 5 pun slim melim ag....ahhhahaha

    BalasPadam
  16. tiba-tiba lapo,hehe

    bila nak belanja ni?

    BalasPadam
  17. kembar la sgt..bweek..=p
    keh keh keh

    BalasPadam
  18. Macam mana nak dapat voucher tu jugak? ;D



    Untunglah ada kembaq yang seghupe. Dah boleh bawak dia jalan² tepi sawah. Kehkehkeh

    BalasPadam
  19. itu kau kan.. bukan kembr ko kan.. nak main bom bom beng lagi ya..:P

    BalasPadam
  20. ko molah ku tliur nanga piza ya..dah la kepingin juak mok mkn tek alu sikda juak singgah2 sampei hr tok hahaha

    BalasPadam
  21. tu kembaq aku la wei,hahahaha...aku saja molah entri tok,saja mauk kasi lagi terliur,muahahaha..

    BalasPadam
  22. pizza hut not bad pa. nak nak yg ultimate 7 cheese tu mmg fuhhh makan nikmat sgt. alhamdulillah ;)

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..