PART 1:Patutlah 11..

Assalamualaikum semua, aku tau korang dah bosan dengan celoteh aku,di sini kalau ampa nak kenal aku lebih rapat lagi boleh lah baca setiap jawapan yang aku kemukakan dibawah ni eh,oh ya! thank you along sudi tag,layan jugak aku tag-tag ni,muahahaha ..yang penah tag onie tu,insyaAllah onie akan langsaikan,that's why lah ada part-part bagai tu kat tajuk aku,haha..

Sebelas perkara tentang onie..
  1. seorang perempuan..
  2. seorang specky ..
  3. seorang yang pantang lepa tengok laptop terus nak online..
  4. paling panas baran kalau orang buat taik dengan aku..
  5. seorang yang ompong gigi renab, nak jumpa dentist segan..
  6. berumur 21 ... muda lagikan,lalala..
  7. anak sulung dari 5 orang adik beradik yang mewakili hero kesemuanya,aku sorang heroin,paroh~
  8. seorang pekerja dan akan sambung study pada tahun 2013,PJJ?akan dipertimbangkan..
  9. kaki online..
  10. paling tak suka warna biru..
  11. peminat baju jersi..



SOALAN (yang diberi oleh along) DAN JAWAPAN AKU..

  • berapakah tanda soal dalam entry ni?
malas aku nak jawab,haha! aku tau jawapannya apa..takut along salute terlebih lak kat aku,haha....

  • namakan artis yang mirip wajah korang?
sat nak tanya, muka onie serupa dato' siti dak?haha

  • lagu apa yang korang nak dengar sekarang?
I need a doctor doctor doctor by eminem ^__^

  • Macamana korang boleh kenal blog along?
dari blogwalking :D

  • Entri along yang korang suka?
entri yang ni sebab ada nama onie :P

  • along sombong ke?garang ke?cumill je?
along paling baik hati! sebab penah buatkan header untuk onie,terima kasih along :)
ramai yang merindui header yang along kasi tu ....

  • Negeri mana yang menang Piala Malaysia hari tu?
jawapan ada kat along dah,haha :P

  • dah berapa soalan yang along tanya?
sejuta -..-" *tanya lagi,haha*

  • cukup tak soalan tu untuk korang jawab?
tak cukup lagi lah! nak markah lebihh woo..haha

  • sudi tak korang jawab soalan dan tag ni?
kalau tak sudi tak buat dah,hehe...

  • cadangkan satu topik untuk entry pantun along akan datang?
onie cadangkan along utarakan isu sosial yang berlaku zaman sekarang :)



wah! siap jugak akhirnya... tiada tag pada sesiapa dan soalan yang ditanya dari onie *langgar rule abih,haha* baru part 1,ada lagi part seterusnya,haha...sebelum tu aku ada hadiah nak kasi kat along, sebab dia dah tag aku,makanyaaaaaaaaa,okay...scroll pelan-pelan ye ... :D













































okay tak warna ni along? haha..kalau tak pakai boleh pre-loved kat sesapa :P

fafai~

p/s:dalam 1 bulan,kita ada 3 tarikh yang comei...1.11.11..11.11.11..20.11.2011 :D

13 ulasan:

  1. sambung 2013?asal x PJJ je..:)xpe la onie,asalkn bahgia.ye dak..:D

    BalasPadam
  2. br gua perasan muka mcm siti..hik hik

    BalasPadam
  3. kenapa tak suka biru

    kumpul jersi apa

    BalasPadam
  4. ahahaha.. adiah gincu kek eden..

    buek apo.. :P


    thnx jawab.. ngeee.. seploh markah drpada seblas.. hahaha

    BalasPadam
  5. dati siti la sangattttt yuuu. hahah

    BalasPadam
  6. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/tragedi-oktober-2011a.html

    BalasPadam
  7. rajin gak wat tag ea..sll lelaki mls..hahaha

    BalasPadam
  8. tak habis2 pasal tag ni..?
    soalan pelik2 r... jenuh nk mikir

    BalasPadam
  9. terasa kak mila begitu tua hehe..onie nampk matang dari usia.

    BalasPadam
  10. Alamak...Ain pon kena tag ni pastu ingat nak tag Onie but Onie dah kena tag...ehh camna tu? haha.

    Anyway, "muka onie serupa dato' siti dak?"
    Ehhh Onie comel lagi kot :P

    BalasPadam
  11. @Mila Ahmad nampak matang dari usia?oh noooo,haha

    BalasPadam
  12. @Ain SSB tayah tag tayah tag, jawapan tak jumpak *kejam* haha..... comel? ok kembang hidung lah gini,lalalalalala :P

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..