The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

NEW Giveaway BANNER



Assalamualaikum ssemua, okay ....honestly aku lah tu salah sorang yang tak senang duduk bila tengok hadiah-hadiah yang menarik dari sponsor nisa,muahahahahaha.... so, di sini sape yang nak join boleh terus klik banner kat atas tu ye :)

sponsor:- (wowwwwwww!)

38 ulasan:

  1. bnyk tul sponsor.. goodluck birthday girl :D

    BalasPadam
  2. pergh!!! laju gila!!! good luck!

    BalasPadam
  3. wah, cm best je..smpat ta nk join ni??

    BalasPadam
  4. sempat..baru je launch tu,hehe...

    BalasPadam
  5. dasat tol nisakay nih., sponsor kemain byk ..bolgger pemes ..

    BalasPadam
  6. Gud luck makcik... Birthday awak ker harini? Hepi besday...

    BalasPadam
  7. klu menang. share ok. meawwww. haha

    BalasPadam
  8. nanti klu smpat nak join juga..weee

    BalasPadam
  9. CHECKED.

    THANK YOU SO MUCH FOR YOUR PARTICIPATION

    GOODLUCK :)

    BalasPadam
  10. wau...
    blink2 bijik mata hahahha

    BalasPadam
  11. gud luck kakak.
    gua malas nak join contest org pemes. keh keh keh..

    BalasPadam
  12. blink2 kan? jom la wei join,kalau ampa menang ampa kerat dua dengan aku,tapi kalau aku menang,sorry..aku taknak kerat dua dengan ampa,miahaha :P

    BalasPadam
  13. happy besday meow...

    gud luck..^^

    BalasPadam
  14. meow pon join.gudluck ya.kalo menang share ya hadiah nya

    BalasPadam
  15. hehe..=).

    good luck=)...sy join jugak=)=)

    BalasPadam
  16. aduh..nk terkentot tgk senarai sponsor dia.HAHAHA

    gud luck onie. :)

    BalasPadam
  17. wahhh....semoga berjaya utk onie ;) good luck taw!

    BalasPadam
  18. Salam, MIRARO pun join jugak. GUDLUCK DEAR! ;) im follow you.

    BalasPadam
  19. dgr kata onie menang,betol ke*harap-harap masin,mulut aku.haaha

    GOODLUCK

    BalasPadam
  20. napa entry ni duduk kat sini.. bukan sepatutnya dia kat blog yg satu lagi ke? hahahah btw, good luck..

    BalasPadam
  21. Salam :)

    Terjah dari segmen giveaway yang sama :)

    http://qhalisqaisaraqhalilqhalifateema.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    Goodluck :)

    BalasPadam
  22. dr ga yg same.. gudluck =)

    http://mawarmialah.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Good luck yoww! :D

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum !! Tahniah sebab menang!!

    Ajeyy Rawk

    BalasPadam
  26. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..