eeee,hantu !

Julai 27, 2012
Assalamualaikum anok-anok,haiyak rindunya rindunya kat blog... sebelum terlambat onie ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada sahabat di...
37 Comments
Read

Stress ~

Julai 18, 2012
asal mbok upload gambar nak bubuh kat dekstop line streamyx macam cekodok basi u know,baru nak save internet dah putuih, tu baru nak save ka...
12 Comments
Read

berlawanan~

Julai 17, 2012
semakin onie kelu dengan perbualan, apa ni? bila face to face kenapa kadang-kadang ada masa jadi kelu kadang-kadang jadi putar belit kadang-...
25 Comments
Read

Pulau Pinang~

Julai 17, 2012
mummy mummy mummy,cheq nanok pasemboq buleh dak?kami rasa 30 ton dah tak makan,rindu :')  mummy tapau la kat sini sikit,cheq rind...
42 Comments
Read