Engagement Day

Bermulanya kenalan kami di bengkel mekanikal terus terikat ukhuwah antara kami selama 3 tahun di politeknik seberang perai,penang sehinggalah sekarang, dipendekkan cerita..perkenalan antara kami bermula di tempat pengajian. mula mendalami hati masing-masing (cewah macam mendalami hati lelaki je ayat,hehe) mula menjadi rapat,segala pahit manis semua dilalui. Alhamdulillah,antara 10 orang ex-housemate beliau la orang pertama yang bertunang dahulu,kalau ada jodoh tak kemanakan. Mek berharap,hubungan serta ukhuwah antara tunangnya terus ke jinjang pelamin seterusnya ke fasa alam rumahtangga then till jannah,inshaAllah .. 
*cop ! tajuk tu kan macam mek pulak yang tunang,muehehehe #over


" Selamat bertunang sayangku "
*manusia yang bertunang belah kanan,bukan sebelah kiri,bhahahahaha
p/s: mohon maaf bagi pihak saya jika ada yang tidak dijemput,inshaAllah wedding 'pihak tunang' akan jemput,inshaAllah~

54 ulasan:

  1. -.-' mati mati ingatkan dia yang bertunang. haish!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hikhikhikhikhik.... kita lambat lagi la ^_^

      Padam
  2. Tahniah buat sahabat u. Hihi. Lawa maxi dress :)

    BalasPadam
  3. OMG! ingatkan mek onie hok tune.. Mek onie bilo lagih? Lapar nasik minyok weh la lok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kehkehkehkehkeh..... dah agak dah,please next questionnnnnnn....

      Padam
  4. peeew..lju aku terjah..ingtkn mek yg brtunang
    apa2 pun tahniah kat kawan mek tu yerrr.. sweet..:)

    BalasPadam
  5. cantiknya blog onie....eh, salah komen... cantiknya tunang orang sebelah onie tu... :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. elehhhhhhhh... akak jeles akak jeles,kbai :P

      Padam
  6. Yg sebelah kiri tu bila lagi ???? ermm ermmmm hahaha

    BalasPadam
  7. oyeh....tatia tunang....

    Tahniah tatia...errr...org yg sblh tu bl nk ikut jejak...hik3

    BalasPadam
  8. onie lambat lagi ye kawan-kawan,hehe.... :P

    BalasPadam
  9. hahaha.. den tertipu!
    ingtkn tuan pnye blog yg bertunang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tuan punya blog ni lambat lagi,4 tahun lagi ye,haha

      Padam
  10. Sikit lg nk berenti jantung huuuu...btw, cantik baju :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. amboi amboi,kemain nak berenti jantung yeeeeeeeee.....

      Padam
  11. Cantik baju..buat lawak ja dia ni haha

    BalasPadam
  12. Balasan
    1. kan,dendiam je tatia ni,bukan nak kabo ke kita ,hikk

      Padam
  13. peh peh peh kelas...tajuk!
    siyesly biling mung jadi inspirasiku..cilok boleh? ;p

    BalasPadam
  14. memang masa baca tu btul2 ingt onie yg bertunang..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. aipppppppp,nasib baik bukan kita yang bertunangkan :P

      Padam
  15. lerr,,,ingt dh smpai seru dh td,,,ekekeke

    BalasPadam
  16. smoga dia bahagia..amin...^_^

    BalasPadam
  17. ahaks! kusyuk baca, ingatkan mek onie yg bertunang... rupanya kawan. apapun, tahniah buat kawan :)

    BalasPadam
  18. ahaks! kusyuk baca, ingat kan mek onie yg bertunang, rupanya kawan. apapun, tahniah kpd kawan mek :)

    BalasPadam
  19. lorr..igt mek yg bertunang..:)

    BalasPadam
  20. selamat bertunang kawan
    eh


    weh lawa gila k bloggg

    BalasPadam
    Balasan
    1. meaceh bebeh...kau bila pulak nak langsung?hehe

      Padam
  21. Balasan
    1. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,ofkos kita kenalllll kak rara :D

      Padam
  22. ceittt...tipah tertipu...ingatkan onie bertunang, baru nak sentap sebab tak jemput akak...hehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. inshaAllah majlis onie ,mesti onie jemput aih :)

      Padam
  23. tahniah kepada tatia...

    sentap majuk lari jauh2...sampai hati dia tak gtau nak bertunang hehe..

    BalasPadam
  24. Tajukkkkk, saje bikin suspens. Hehehe. Insyallah, tak lama lagi turn Mek Onie pulak. :D

    BalasPadam
  25. tatia dah bertunang? wahhhh tahniah untuk dia

    BalasPadam
  26. comel je tatiaaa..hehe :D tahniah utk onie sbb kawan onie dah bertunang.. eh? :P #pon_boleh

    BalasPadam
  27. Ingatkan awk yang tunang.. Tertipu sudah.. Hehehe..

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..