Pengalaman berlakon~


Hai, tak lama lagi nak raya dah,tapi jiwa ni kenapa dah teruk sangat sampai ke kelantan dah ni,huwarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... setiap kali nak raya mesti tak sabar nak balik kelantan,huhu..oh,korang ingat tak dengan entri Nuffnang: Mek Onie di Digi 's #Buddyz drama production? Kebetulan sabtu 26/07/2013 buka puasa rumah cikna, dah alang-alang rumah dia ada astro mek melangok la sekejap depan tv, sekali fokus pada astro ria jam 8.55 ,hoih.... ada muka diri sendiri,lol..



Walaupun pengalaman ini tidak berbayar dan berapa saatlah sangat,namun (haa,kemain namunnya,haha) pengalaman ini sangat berharga sepanjang mek jadi blogger,hagituh la..terima kasih nuffnang sudi invite diri ini, dapat jugak merasa pengalaman berlakon macamana, penat wei penat.. walaupun drama ini ditayangkan selama 5 minit di astro ria,tapi banyak kali kena cut cut cut cut,tensi kau,haha..




di sana ada cik gksb,anis athia,mek onie,wawa zainal,alif satar,cahaya perjuangan dan sape sorang lagi tah,haha


okeh, taknak cerita panjang, meh tengok video bawah ni,aummm...berdebar tau,sampai nak record guna henpon pon dah tak tekan play,hampeh je aku pegang henpon depan tv,lenguh tahu!haha .. 


Video: Digi Easy Prepaid #Buddyz 2 Ep.16 : Kopi Chombi Buddyz

28 ulasan:

  1. yeaayy da nampak mek onie.wah retissss..lpas nie ajak saya pulak eh..hahhah

    BalasPadam
  2. Dah keluar ke? Nak tengok! Hihi

    BalasPadam
  3. waaa..
    kira ok ler dpt masuk drpd xdek langsung..
    mula2 jer saat..
    lpas ni ada ler tu berjam2 masuk tv :)

    BalasPadam
  4. perghhh terbaiklah mek onie.. lepas ni boleh mnceburi dunia lakonan pula

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi kalau kita berlakon banyak kali cut cut cut,haha

      Padam
  5. Waahh.. Untunglah dalam ramai² muka kau dapat masuk tv mek.. ;D


    *baru terperasan kau pernah masuk utusan malaysia, serius jeles hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. nape kau baru perasan,nak nangis la gini T_T

      Padam
  6. ai adore u la retis baru ni kihkih

    BalasPadam
  7. wow!!! nanti bleh jaid pelakon drama pulak :)

    BalasPadam
  8. wah..dah adi pelakon dah. untung la ..hehe

    BalasPadam
  9. hehe langkah kanan di situ

    BalasPadam
  10. wah.. lepas ni dah boleh jadi pelakon terus dah ni.. hehehe

    BalasPadam
  11. fuh... makin glemer mek...

    BalasPadam
  12. nampak enak!!, salam perkenalan dalam dunia blog ya :)

    BalasPadam
  13. nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  14. Ehem ehem...hulur autograp...nak saiiiin

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..