Raya




Ku senandungkan lagu untukmu yang di mata,
Daku kirimkan kasih di angin lalu,
Semogakan hilang rasa rindu,
Hilang pilu resah di kalbu.


lalalalalalala...penah dengar lirik lagu tu? kakakaka..serius bila dengar lagu ni tetiba teringat ke pondan 3 orang tu, pastu serius nak joget ikut gaya depa. gila~





Ni kampung belah abah. Kampung belah umi lupa nak capture cenggini,kikiki..actually,kampung belah abah dan belah umi ni satu jalan je wei,haha..so tak gaduh nak balik kampung mana. Kelantan. Kebaih satu badan duk dalam kete T_T



Outfit 1 Syawal ,always twin,haha..pasni mesti ada yang tanya,kenapa mesti buat gambaq dua lagu ni?haha


Dikesempatan ini,saya mengucapkan salam lebaran buat pembaca blog mek onie . Mohon maaf jika ada terover,terkata,terkasar,termasam muka,tertaktegur,tersombong,terpoyo sepanjang perkenalan kita . Semoga ukhuwah kita berkekalan.



27 ulasan:

  1. salam lebaran...mohon ampun maaf jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen disini.

    BalasPadam
  2. buatkan tutorial gambar kembar gini plisss haha

    BalasPadam
  3. same la kite onie., mak n ayah satu kmpung mmg x gadoh hehe
    btw chuu suke lagu atas tu by dayang ku intan :D

    BalasPadam
  4. salam aidilfitri dear... mohon maaf ya :)

    BalasPadam
  5. Eh, onie dah reti buat gambar twin! Selamat hari raya maaf zahir batin ^_^

    BalasPadam
  6. wahhh..cantek baju...huu...selamat hari raya kay =D

    BalasPadam
  7. selamat hari raya mekk..:)

    BalasPadam
  8. eid mubarak dah macam pancha sitara!

    BalasPadam
  9. selamat hari raya ya onie..

    BalasPadam
  10. same lah, tiap kali dengar lagu ni, mesti teringat kat pondan 3 orang tu...memang gelak habis lah..

    btw, Selamat hari raya aidilfitri..

    BalasPadam
  11. ootd! huhu slmat hari raya mek *pelokciom

    BalasPadam
  12. sayaaa suka bajuu dengan shawl tu..ohsemm :)
    selamatt harii rayaa jugakk :D

    BalasPadam
  13. cantik warna baju..selamat hari raya acik ucapkan ..

    kunjungi : www.akupenghibur.com :)

    BalasPadam
  14. Selamat Hari Raya Mek Onie...
    koh koh koh

    BalasPadam
  15. selamat hari raya mek onie ^^
    kuat teh dio ngambik gambar..

    BalasPadam
  16. Selamat hari raya Aidilfitri mek onie! bila nak datang tpg?? kalau datang, mailah rumah.. :)

    BalasPadam
  17. selamat hari raya onie..maaf zahir dan batin :)

    BalasPadam
  18. awok.. lupo nop contct hari tu. tidok bulih bederak kbmall doh kitoo..uwuwu

    BalasPadam
  19. wahh lawa baju raya...meyh kita nak pinjam satu... =p

    ps: selamat hari raya mek!

    BalasPadam
  20. Mek Onieeeeee, Alia pun balik beraya dekat Kelantan tu hari. Seminggu wohh. Kelantan jammed teruk kan. Hadoi haha :D

    Selamat hari raya. Cantik baju raya Mek Onie wuuu :D

    BalasPadam
  21. selamat hariraya mek letopkeypad tuu.,ehHHe

    BalasPadam
  22. wewwit cantiknya dia
    selamat hari raya onie :)

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..