Status Glitterati bertukar kepada Non-Glitterati,ini sebabnya..


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Untuk pengetahuan semua, aku adalah pengguna Pengiklanan Nuffnang untuk jana pendapatan. Aku daftar dengan nuffnang sejak 17.6.2010 . Lamakan weh? Aku rasa time tu tak ramai sangat tahu pasal nuffnang ni,aku gamble je...pasang jelahhh..tatau apa-apa kan time tu,haha... Tapi bila harini aku bukak nuffnang,haaaaaaaaaaaaa...terkejut terkincit semua ada,haha...actually this is a second problem when my status change to non-glitterati,heiiiiiiii...sape tak terkejutkan.. Aku pelik ah sekejap pahal tetiba jadi macam ni,setahu aku,aku takdelah using another community for my advertising right..So,aku terus submit ticket!haha


*Status Glitterati bertukar kemungkinan sebab korang pakai 2 pengiklanan. 
*Nuffnang tak suka mendua,ingat tu ;)



Bukti aku kena non-glitteratti,hambik kau label hijau haaaaaaaaaaaaa......nasib bukan label merah..







The problem is! hahahahahahahha...aku ni ada 3 blog,dimana 2 blog lagi zaman dedulu punya yang terpaksa di rahsiakan link dia,krikkrikrik...eleee,takde apapun,kekekeke..the problem is there (refer gambar atas jelah eh,haha)

*sorry,my grammar berterabur weh...but im try my best to write in english,yuhuuuu







Dah tahu problem amende kan,cecepat ah aku delete blog yang bersawang-sawang tu,kakaakakakaka...hei,aku ni menyusahkan orang betul :(






Thats why ada refferer from admin nuffnang! baruku tahu,huhu






To Mr.James,thanks for ur time and reply me. Next time i'll alert about this issues and uols pun! pleaseeeeeeeeee alert this issues,konon nak duit beriban,tapi ko cari akal untuk buat macam ni,but honestly la aku cakap,2 blog aku tu memang aku aktif gila dulu,sekarang aku takdak masa dah weh,blog yang satu ni pun tak terbelai,hahaha...


Apapun,i love u nuffnang since 2010 ! Nuffnang la yang banyak berjasa dengan aku dan nuffnang juga siapa aku sekarang,eh siapa?oh,still manusia dan blogger yang biasa sahaja but when i know Nuffnang,i got a big friends and can meet actress,goodies and many more bebeh!!!!!! Dan korang, please blogging bukan kerana duit semata-mata,hahahaha... Sekarang blogger terlalu ramai dan terlalu kejar duit...sampai ada pm aku semata-mata pasal ni, hmmmmm... please ikhlaskan diri dulu..kau blogging sebab apa?memang tak salah blogging untuk menjana pendapatan but jadikan blogging ni satu platform yang kau rasa benda ni boleh share dengan orang lain. Lelagi manusia yang suka pakai google macam aku,kahkah :)


Salam Sayang,
Mek Onie Super Cute,
letopink@yahoo.com

22 ulasan:

  1. oh blog lama pun ada kaitan jugak ye. baru ku tahu :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah awak....ada kaitan gak...please take noted... i shared cause i love korang ;)

      Padam
  2. akak punye pun dah jadi non.gli2 tu.. :)

    BalasPadam
  3. dlu pnh mnduakan tp skg setia la..hihih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeahhhh..setiakan lebih baik mendua..cewah..hihi

      Padam
  4. Ada ksan ke geli dn non geli? Bagi aku sama je..hahaha

    BalasPadam
  5. non glitterati jugak pagi tadi . sadissss . hahaha . malas dah nak hantar ticket kt nuffnang . majokkk . eh

    BalasPadam
    Balasan
    1. maybe dorang tgh update all detail about nuffnangers ;)

      Padam
  6. Onie..
    Kak Eyza pun pernah kena macam tu gak dulu.. ada 1 blog tak active.. tu yang bertukar tu.. pas dah delete blog tu baru back to normal.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. same issue with me kak! onie dah delete..hihi

      Padam
  7. oo ok rupanya blog yang tak aktif juga memberikan kesan :) ok noted!

    BalasPadam
  8. Alamak Onie
    Kita takde pun blog lain tapi dapat notis hijau tu gak

    Huhuhu
    Tunggu reply dia sebab dah hantar ticket
    Thanks sebab info yang ni

    BalasPadam
  9. gigih speaking.. cer tanya dalam bahasa melayu je..

    BalasPadam
  10. pernah jugak macam nie. haha. :D
    kalau blog kedua guna acc nuff yg sama tp tak aktif cmnie la jadinyakn. T^T
    so nk settlekn cpt2 htr ticket. .:)

    BalasPadam
  11. nasib baik tak register lagi satu blog under akaun nuffnang BBL, kalu tak terus jadi kes macam ni..

    BalasPadam
  12. Gile nebes kalau yang kesayangan Nuff pun boleh tertukar status gini. Hahaha. Tapi kita pernah kena juga dulu , atas reason yang sama macam Onie. :D

    BalasPadam
  13. oo tak boleh ade lebih blog la ni..

    BalasPadam
  14. saya pon baru kena...
    google punya google, jumpa blog akak.. tp reason kita tak sama,,hehe

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..