TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA BERSAMA AURA LOVE

by - March 07, 2020

Tips Pasangan Terus Bahagia | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Bila sebut isu rumahtangga ini, aku yakin setiap saat ada sahaja pasangan yang sudah berkahwin bertukar status kepada duda dan janda. Mengapa hal ini berlaku? Adakah dari orang ketiga atau keempat atau keluarga sendiri? Sejujurnya, aku sendiri pun masih belum berkahwin dan mungkin aku tidak mempunyai asam garam dalam kehidupan berumahtangga ini. Sungguhpun, aku hanyalah manusia kerdil yang ingin berkongsi pengalaman di sekeliling yang membuatkan aku belajar erti kehidupan rumahtangga ini. 


Jadi, untuk tips pasangan terus bahagia dalam rumahtangga ini aku hanya berkongsi dari sudut pandangan dan tidak menyentuh hal-hal yang masih hidup atau mati. Ini adalah pengalaman dan pembelajaran dari sekeliling aku sendiri tanpa melibatkan nama sesiapa dalam entri kali ini. 


TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA

  1. Sentiasa bersyukur dengan kehidupan yang telah dibina bersama. Siapapun kita, jangan sesekali membandingkan keluarga isteri atau suami. Lupakah anda setelah menyatakan hajat untuk berkahwin dengan pasangan masing-masing..dimana, perkahwinan ini bukanlah melibatkan suami dan isteri tetapi melibatkan seluruh ahli keluarga. Jadi, bersyukurlah dengan kehidupan yang telah dibina. 
  2. Ungkit pasangan. Kadang-kadang bila kita letakkan sesuatu perkara sebagai pembantu kita untuk menyelamatkan diri masing-masing iaitu ungkit, ini sebenarnya tidak membawa kebahagian langsung. Jadi sekiranya ada pertelingkahan dengan pasangan. Perkara pertama adalah sabar. Jangan terus menuding jari ikut suka hati. Belajarlah untuk terus sabar.
  3. Reward pasangan. Sentiasa menghargai pasangan. Jika kita tidak mampu dengan barangan mewah, hargainya dengan kasih sayang dan bantu pasangan. Jangan pulak, kalau tidak punya wang ringgit tetapi kehidupan terus dijaja dengan kemewahan demi untuk tunjuk kepada orang lain. Yang susah siapa? Pasangan anda dan anda. 
  4. Solat bersama sekiranya ada kesempatan. 
  5. Terus terang bersama pasangan. Saya tak pasti sekiranya tips terus terang ini mampu membahagiakan pasangan yang telah berkahwin ini. Tapi saya yakin ianya dapat membuatkan pasangan itu sentiasa dihargai. 


Selain tips pasangan terus bahagia di atas ini, izinkan juga untuk saya berkongsi tentang Aura Love. Jadi, apa itu Aura Love? Aura Love ialah menyediakan gabungan ramuan mandi bunga & wangian Pheromon serta Saffron. Mandian ini dibuat sebagai menggantikan Kuntum Bunga seperti cara lama untuk mandi bunga jadi Aura Love ini telah diinovasikan dengan wangian untuk merangsang Pheromons. Jadi, Pheromon ini adalah untuk merangsang badan anda mengeluarkan pheromon (Hormon Yang Memikat) untuk membuatkan anda menjadi perhatian pasangan lawan jenis. Lawan jenis akan terpikat, jatuh cinta, berkeinginan atau akan mungkin merindui anda jika anda mengeluarkan pheromon secara semulajadi jika anda menyukainya juga, 


TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA BERSAMA AURA LOVE


Sebelum ni, kalau nak mandi bunga. Kita selalu cari bunga di kedai-kedaikan? Jadi sekarang ni tak perlu dah la cari bunga-bunga di kedai-kedai. Guna je Aura Love ni. Mudah digunakan.


Kebaikan Aura Love?

💓 Meningkatkan pengeluaran hormon pheromon pengguna dan menarik keinginan pasangan
💓 Meningkatkan aura cinta
💓 Menghindarkan dan ikhtiar rawatan sihir dan penyakit Ain
💓 Melembutkan hati kita dan pasangan
💓 Menyayangi dan rasa disayangi pasangan
💓 Menaikkan aura keyakinan diri
💓 Untuk ikhtiar jodoh
💓 Naikkan seri wajah
💓 Pengikat kasih sayang
💓 Aura positif
💓 Disenangi orang sekeliling


TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA BERSAMA AURA LOVE


Haaaaaa, seronokkan tengok kelebihan menggunakan Aura Love ni? Janji niat kita betul. Okay, Aura Love ni kalau korang nak tahu, bukan untuk pasangan berkahwin sahaja boleh guna, tetapi mereka seperti dibawah ini boleh gunakan Aura Love.

💓 Mempunyai masalah pasangan kurang rangsangan seks/tarikan pada diri mereka.
💓 Mengembalikan rasa cinta dan perasaan suka pasangan suami atau isteri
💓 Bakal pengantin
💓 Mereka yang sering rasa disisihkan
💓 Mereka yang ingin mempengaruhi orang lain atas urusan perniagaan atau lain-lain
💓 Mereka yang terkena sihir
💓 Mereka yang sedang ikhtiar jodoh
💓 Mereka yang mahu kelihatan menarik dan menyerlah dari orang lain
💓 Mereka yang ingin membaiki hubungan persahabatan
💓 Mereka yang stress
💓 Mereka atau anak yang susah tidur malam
💓 Mereka yang mahu mudahkan berurusan dengan orang yang keras hati
💓 Sesiapa sahaja walaupun tiada masalah ( harus berwangi-wangian )


Bahan yang digunakan adalah seperti:

💓 Pheromon
💓 Saffron
💓 Buluh Perindu
💓 Pati Bidara
💓 Minyak Rose Putih
💓 Pati Bunga Senduduk Putih
💓 Pati Bunga Sidang Malam
💓 Minyak Oud
💓 Pati Limau Purut
💓 Pati Lavender


TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA BERSAMA AURA LOVE


Kelebihan Mandi Bunga?

Ramai sebenarnya tak tahu kelebihan mandi bunga ini macamana. Jadi untuk makluman korang, kelebihan mandi bunga ini adalah untuk membantu menaikkan aura cinta, aura kemenangan dan aura semangat berdaya saing, aura pada wajah yang memang ada pada setiap manusia. Mandi bunga ini telah lama diamalkan sejak ratusan tahun dulu untuk sebelum wujudnya sabun kimia.


Cara nak guna Aura Love ini sangat mudah. Contohnya;

💓 Titiskan pati Aura Love ke dalam bekas air mandian/baldi sebanyak 7 - 21 titis
💓 Larutkan air mandian Aura Love
💓 Biarkan seketika sehingga naik bau wangian
💓 Mandi seperti biasa kemudian jadikan mandian Aura Love ini sebagai bilasan terakhir diikuti niat yang positif dan jangan dibilas sesudah itu.


TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA BERSAMA AURA LOVE


Cara penggunaan lain;

💓 Wangian - Sapu Aura Love pada nadi, kening dan belakang telinga anda
💓 Spray Muka - Letak 7 titis Aura Love ke dalam botol spray 20 ML
💓 Aromaterapi dalam purifier


TIPS PASANGAN TERUS BAHAGIA BERSAMA AURA LOVE


Jadi untuk semua cara penggunaan ini mestilah kena bersertakan dengan niat. Niat itu kena ikhlas dan betul. Waktu untuk mandi guna Aura Love ini adalah setiap pagi atau subuh, setiap kali mandi dan bila bila masa sebelum memakai perfume. Untuk makluman korang semua, Aura Love ini telah dibacakan dengan ayat suci iaitu ayat ruqyah dan ayat pengasih. Ayat suci yang telah dibacakan ialah Surah Yusuf dan Surah Taha Ayat 39. Pantang larang Aura Love ini adalah sebaiknya jangan langkah botol ini kerana telah diruqyahkan.


HARGA:
Harga biasa/asal: RM75/sebotol
Harga promosi: RM60/sebotol
Penghantaran: PERCUMA

SAIZ AURA LOVE:
30 ML/Botol

Promosi Awal Tahun: 
1 Aura Love: RM60
2 Aura Love: RM100
3 Aura Love: RM150


Penghantaran PERCUMA Seluruh Malaysia
Hadiah Misteri PERCUMA setiap botol


Yang penting jimat 34% korang wei.

Maklumat lanjut:


You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..